Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 00:31

Στράτος Βακερλής: Μια γρήγορη παραμονή και από 'κει και πέρα ας έρθει ότι καλύτερο

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Στράτος Βακερλής.

Του Ρωμανού Λειβαδίτη

Ο χαρισματικός πορτιέρε, φαίνεται ότι έχει βρει το λιμάνι του στον Χαραυγακό, αφού, για τέταρτη σεζόν θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ. Πέρυσι μάλιστα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της ομάδας έχοντας αγωνιστεί 22 φορές με τη φανέλα των νερατζούρι. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε εκτενώς στην περσινή αλλά και την ερχόμενη σεζόν, με τα λόγια του να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε, αναλυτικά, την συνέντευξη.

Καλησπέρα Στράτο. Αρχικά, πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Κανένας δεν περίμενε την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά ήταν κάτι αναγκαίο για την μη μετάδοση του ιού.Οι αρμόδιοι πήραν τα κατάλληλα μέτρα και αποφάσεις ώστε να μην υπάρξουν περισσότερα κρούσματα και θεωρώ ότι η απόφαση για την οριστική διακοπή ήταν πέρα για πέρα σωστή, δεδομένου ότι μιλούσαμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλη αποχή από προπονήσεις, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους σε περίπτωση άλλης απόφασης. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι είχαμε την πιο σταθερή ομάδα και το καλύτερο σύνολο και ότι ήμασταν επάξια πρωταθλητές.

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Το ποδόσφαιρο είναι αγάπη για εμάς, είναι ένας τρόπος να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας κάνοντας αυτό που αγαπάς περισσότερο. Ειλικρινά, το διάστημα της καραντίνας μου έλειψε πιο πολύ η προπόνηση, η αίσθηση που έχεις πριν από κάθε αγώνα και φυσικά η πλάκα στα αποδυτήρια με συμπαίκτες.

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Φέτος είναι μια περίεργη χρονιά, μη γνωρίζοντας τι μας ξημερώνει, γι αυτό πρώτα απ όλα, θα πω να έχουμε την υγεία μας. Έπειτα, θα ήθελα μια γρήγορη παραμονή με την ομάδα και από 'κει και πέρα δουλεύοντας πολύ στην προπόνηση, ας έρθει ότι καλύτερο.

Πολλά νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλουν να αγωνιστούν ως τερματοφύλακες. Επειδή πρόκειται για μια πολύ απαιτητική θέση, ποιες συμβουλές θα τους έδινες, ως γκολκίπερ με εμπειρία και παραστάσεις;

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η θέση του τερματοφύλακα έχει γίνει πολύ απαιτητική. Δεν αρκούν μόνο τα προσόντα και το ταλέντο κάτω από τα γκολποστ. Πλέον, πρέπει να διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και τεχνικά να βοηθά την ομάδα στην επιθετική ανάπτυξη, πράγμα που αλλάζει και την προπόνηση του κάθε τερματοφύλακα. Η συμβουλή που θα έδινα στα μικρότερα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την θέση, μπορεί να ακουστεί γραφικό, αλλά δεν υπάρχει άλλο μυστικό πέρα από την προπόνηση. Η καθημερινή δουλειά, η υπομονή που είναι σημαντικό εργαλείο για έναν τερματοφύλακα και η επιμονή να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σελίδα σας για την δουλειά που γίνεται και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ όλα!

Εμείς σε ευχαριστούμε Στράτο. Καλή συνέχεια και καλή σεζόν με υγεία!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares