Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 14:09

Πήρε Κύρτσο ο Πανναξιακός, ναυάγησε του Μπαμπούνη, έρχονται ανακοινώσεις

Παράλληλα με την προετοιμασία του Πανναξιακού, πυρετώδεις είναι και οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, αφού πλέον καθημερινό φαινόμενο αποτελεί η παρουσία νέων υπό δοκιμή προσώπων στις προπονήσεις των ''Μπλε''.

Πολλές από τις περιπτώσεις αυτές θα προχωρήσουν, ενώ άλλες θα οδηγηθούν σε ναυάγιο, όπως αυτή του τερματοφύλακα Αλέξανδου Μπαμπούνη, ο οποίος τελικά επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και αποχώρησε από τη Νάξο.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός φαίνεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον βραχύσωμο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Κύρτσο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Νάξο και προπονείται με την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδειξε πολύ καλά στοιχεία με το καλημέρα, ενώ υπάρχουν καλές συστάσεις από πρώτο χέρι, αφού πρόκειται για τον ανιψιό του πρώην παίκτη της ομάδας, Κώστα Κωτσαρή.

Ο Κύρτσος καταλαμβάνει θέση μικρού, καθώς είναι γεννημένος στις 5/7/2000 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και στον άξονα. Προηγούμενες ομάδες του είναι η Κ20 του ΠΑΟΚ, η Καλλικράτεια, η Λευκίμη και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Όσο αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν, σήμερα αναμένεται στη Νάξο ένας τερματοφύλακας, ενώ υπάρχουν επαφές με έναν επιτελικό μέσο και ένα σέντερ φορ. Σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ του συλλόγου αναμένεται να κλείσει σύντομα, μιας και σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι φιλικοί αγώνες.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares