Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 23:05

Το sportlesvos.gr αποκαλύπτει τον όμιλο με 11 ομάδες - Πειραιά και νήσων -

Μία σημαντική αποκάλυψη, η οποία αν ισχύσει θα ξεδιαλύνει τον καταρτισμό των ομίλων Γ΄Εθνικής έκανε το έγκριτο site της Λάσβου sportlesvos.gr.

Το ρεπορτάζ του sportlesvos αναφέρει ότι έγινε δεκτή η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου κ. Ψαρρόπουλου, που πρότεινε έναν όμιλο με 11 ομάδες στον οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες της νησιωτικής Ελλάδας που ανήκουν στο σύμπλεγμα βόρειο και νότιο αιγαίο, εξαιρουμένων των Κυκλάδων. Ο εν λόγο όμιλος συμπληρώνεται από ομάδες του Πειραιά και της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Κυκλαδίτικες και οι Αθηναϊκές ομάδες είναι πολύ πιθανό να είναι και φέτος στον ίδιο όμιλο. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, διαμορφώθηκαν  οι όμιλοι της Γ Εθνικής οι οποίοι θα τεθούν προς ψήφιση και οριστικοποίηση την προσεχή Τετάρτη στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έπειτα από εισήγηση του ισχυρού άνδρα της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου, η οποία έγινε αποδεκτή, ο νησιωτικός όμιλος θα περιλαμβάνει συνολικά 11 ομάδες. Το “SL” αποκαλύπτει τον όμιλο που θα συμμετέχουν ο Αιολικός και ο Αετός Λουτρών.

ΕΠΣ Λέσβου: Αιολικός, Αετός Λουτρών

ΕΠΣ Χίου: Μικρασιατική

ΕΠΣ Σάμου: Πυθαγόρας

ΕΠΣ Δωδεκανήσων: Δίας ΑΕ Πυλίου

ΕΠΣ Δυτ. Αττικής: Πανελευσινιακός, Ακράτητος

ΕΠΣ Ανατ. Αττικής: Μαρκό, Θύελλα Ραφήνας

ΕΠΣ Πειραιά: Αίας Σαλαμίνας, ΑΟ Καραβάς

Ο παραπάνω όμιλος σίγουρα θεωρείται ο ευκολότερος των τελευταίων ετών σε θέμα δυναμικότητας ομάδων και θα έχουν την ευκαιρία θεωρητικά τουλάχιστον οι δύο εκπρόσωποι της Λέσβου να πετύχουν τους στόχους τους, αναλόγως πόσες ομάδες θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν κάτι το ποίο θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης, στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι οι αγώνες των νησιωτικών ομάδων θα μπορούν να διεξαχθούν και καθημερινές πέρα από Σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν τα ταξιδεύουν χωρίς να χρειαστεί διαμονή σε κάποιες περιπτώσεις και έτσι θα γλιτώσουν περαιτέρω έξοδα.

Τέλος, σε καλό δρόμο βρίσκεται και το αίτημα των νησιωτικών ΕΠΣ προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για κάλυψη μέρους των εξόδων των μετακινήσεων αλλά και των διαιτητών και παρατηρητών από την διοργανώτρια αρχή, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν ότι τα περισσότερα μέλη της Εκτελεστικής επιτροπής θα ψηφίσουν θετικά.

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares