Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 22:01

Ο ΑΣ Σαντορίνης στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων απέκτησε σύστημα τηλεμετρίας

Στα πρότυπα μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού δουλεύει πλέον ο ΑΣ Σαντορίνης 2020, που από φέτος εκτός το άψογα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο έχει επιστρατεύσει την τεχνολογία για την σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του.

Ο λόγος για το online σύστημα τηλεμετρίας των ποδοσφαιριστών που πλέον έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στις προπονήσεις του ΑΣ Σαντορίνης 2020, μέσα από το οποίο γίνεται παρακολούθηση σε υπολογιστή ή tablet και προσφέρει συνεχή ενημέρωση στο προπονητικό team καταγράφοντας παρά πολλά και σημαντικά στοιχεία της επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών .

Τα σημαντικότερα δεδομένα που καταγράφονται , είναι η καρδιακή συχνότητα, η συνολική απόσταση που διανύει ο ποδοσφαιριστής, ο αριθμός των σπριντ, των αλμάτων , των επιταχύνσεων , των επιβραδύνσεων και των αλλαγών κατεύθυνσης.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν την επιβάρυνση του αθλητή καθώς και τον ρυθμό αποκατάστασης μετά από μια έντονη προσπάθεια. Το προπονητικό επιτελείο μπορεί άμεσα να ελέγχει την προπονητική επιβάρυνση και αποκατάσταση με στόχο την ποιοτικότερη διαχείριση των αθλητών.

Ο ΑΣ Σαντορίνης δημοσίευσε μία σχετική φώτο από το σύστημα, κάνοντας το εξής σχόλιο:

«Από τη σημερινή προπόνηση με τη χρήση του τηλεμετρικού Team System Polar 2, με ζώνες ελέγχου των καρδιακών παλμών των παικτών δουλεύοντας σύμφωνα με τα εργομετρικά στις εντάσεις που πρέπει για αυτή την περίοδο».

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares