Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 13:47

Αυτή είναι η πρόταση για τον όμιλο των Κυκλαδίτικων ομάδων από τον Ειρηναίο Φρέρη

Μέσα σε έναν κυκεώνα αντικρουόμενων απόψεων και το ένα δημοσίευμα να διαδέχεται το άλλο σχετικά με την κατάρτιση των ομίλων της Γ΄Εθνικής, η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν μένει άπραγη, προσπαθώντας να καταστήσει σαφείς τα αυτονόητα, δηλαδή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νησιώτικες ομάδες, οι οποίες έχουν δυσανάλογα έξοδα και κάνουν τεράστιο αγώνα για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους των τριών ομάδων από τις Κυκλάδες (ΑΕ Μυκόνου, Πανναξιακός, Σαντορίνη 2020) που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με σκοπό αν επιλυθούν κάποια από τα βασικά ζητήματα, με ένα από αυτά να είναι φυσικά και η κατάρτιση των ομίλων, μιας και κανένας δεν θέλει οι Κυκλάδες να πάνε ως «πρόβατο επί σφαγή» στις τελικές αποφάσεις.

Βλέποντας λοιπόν ότι υπάρχει μία διάθεση «κόντρας» μεταξύ των ομάδων του κέντρου και του Πειραιά, στο ποια θα πάει σε ποιον όμιλο, ο Ειρηναίος Φρέρης κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες έστειλε την δική του πρόταση για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουν, ο οποίος μάλιστα φαίνεται και αρκετά λογικός.

Σε επικοινωνία που είχαμε, ο κ. Φρέρης, επισήμανε ότι πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη και αυτογνωσία στις όποιες αποφάσεις ληφθούν, ενώ τόνισε την πεποίθηση του ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και η αρμόδια επιτροπή θα αποφασίσει με γνώμονα την αγωνιστική ισονομία και φυσικά την οικονομική ελάφρυνση των συλλόγων.

Η πρόταση του Ειρηναίου Φρέρη για τον όμιλο είναι η εξής: 

ΑΕ Μυκόνου

Πανναξιακός

Σαντορίνη 2020

Χαραυγιακός

ΠΑΟ Ρουφ

Φωστήρας

Κερατσίνι 

ΑΟ Καραβάς

Αίας Σαλαμίνας

Ατρόμητος Χιλιοδρομίου

Νέα Αρτάκη

Ηρακλής Ψαχνών

Ακράτητος

Πανελευσινιακός

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares