Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 17:18

Στον Αήττητο Σπάτων μέσω Μυκόνου ο Άγγελος Αργυρός

Αλλαγή πλάνων θα έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες στη μεταγραφή του Άγγελου Αργυρού, καθώς οι πηγές μας αναφέρουν ότι με παρέμβαση του προέδρου της ΑΕ Μυκόνου, Αλέξανδρου Κουκά ο Συριανός ποδοσφαιριστής δεν θα μεταγραφεί όπως αρχικά είχαμε γράψει στη Μύκονο, αλλά στην άλλη ομάδα της Γ΄Εθνικής την οποία στηρίζει τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός Μυκονιάτης παράγοντας, τον Αήττητο Σπάτων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένο ρεπορτάζ, ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του ικανότατου κεντρικού αμυντικού που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Γ' Εθνική.

Ο κ. Κουκάς συνεχίζει στο πλάνο που έχε χαράξει, αξιοποιώντας τον Αήττητο Σπάτων ως ομάδα ανάδειξης ταλέντων μέσα από την μεγάλη ακαδημία του ΑΟ Μυκόνου, που πλέον είναι ΑΕ Μυκόνου, αλλά και Κυκλαδιτών ποδοσφαιριστών, όπως ο Άγγελος Αργυρός, ο οποίος είναι ένας αθλητής ο οποίος ο κ. Κουκάς πιστεύει στην εξέλιξη του. 

«Πολύ απλά τον χρησιμοποιώ σαν σκαλοπάτι του Α.Ο. Μυκόνου. Δηλαδή παιδιά των ακαδημιών μας που θα φύγουν από τη Μύκονο για να σπουδάσουν, θα συνεχίσουν να παίζουν στον Αήττητο Σπάτων», είχε δηλώσει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον εκλεκτό συνάδελφο Σταμάτη Καλυμιώτη ο κ. Αλέξανδρος Κουκάς, με τα λόγια του να γίνονται πράξη.

Στη νέα του ομάδα ο Άγγελος Αργυρός θα βρει και άλλους Κυκλαδίτες και συγκεκριμένα αθλητές από την ακαδημία του ΑΟ Μυκόνου, όπως οι: Χρήστος Ράγια, Ντένις  Χιλάι, Ορέστης Ασλάνι, Θανάσης Δακτυλίδης και Χρήστος Ντουσάι, ενώ στον Αήττητο αγωνίζεται επίσης και ο Βασίλης Σερέπας, ο οποίος έχει στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα της Μυκονιάτικης ομάδας.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares