Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 13:57

Τα τελευταία νέα του 8ου ομίλου...

AGGEIS-STAMOS-DIMAS-FASH

Δείτε τα τελευταία νέα από τις ομάδες του 8ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.

ΑΕ Κως: Σε ρυθμούς... Νέας Ιωνίας

(Πηγή: www.giafkasports.gr)

AE KOSΣε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει η ΑΕ Κως, που έκανε το προγραμματισμένο ρεπό της και βλέπει μπροστά το ματς με τη Νέα Ιωνία στην Αθήνα. Οι 'βυσσινί' έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τον α' γύρο με τη νίκη (3-1) επί της Ηλιούπολης και πλέον είναι αποφασισμένοι, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς, να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την παραμονή τους στην κατηγορία. Βέβαια, για να το καταφέρουν αυτό οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου περιμένουν και τη βοήθεια του κόσμου. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Κούτσικας θα έχει πάλι στη διάθεσή του τον Γιώργο Φυτά που εξέτισε την ποινή του, ενώ σιγά σιγά θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Αντρέας Χατζηαντωνίου που είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με την Ηλιούπολη.

Διακοπή συνεργασίας με Παμπρή

Οργή επικρατεί στις τάξεις της ΑΕ Κως με αποδέκτη τον Μιχάλη Παμπρή, με αφορμή δηλώσεις που παραχώρησε σε αθλητική εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού. Η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον βοηθό του Λεωνίδα Κούτσικα, παραθέτοντας τους λόγους και δίνοντας απαντήσεις σε σχετικές του τοποθετήσεις.

Περιστέρι: Εσπασε η... γκίνια!

AO PERISTERIOYΤο αποτέλεσμα που όλοι περίμεναν στις τάξεις του ΑΟ Περιστερίου, διαμορφώθηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τους Τράχωνες (3-1). Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε την απαιτούμενη ψυχολογική τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας, κόντρα στην ομάδα από την οποία είχε χάσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 'πληρώνοντας' για την αντικανονική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή. Οι 'ροσονέρι' πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, όμως το πλέον σημαντικό είναι ότι πλέον αρχίζει και επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Σήμερα (Τετάρτη) αναμένεται να γίνει η επιστροφή στις προπονήσεις, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Τάμπρατζης.

Αιγάλεω: 'Διαζύγιο' με Κουρκούνα!

AIGALEOΛίγο περισσότερο από δύο μήνες κράτησε η συμπόρευση του Αιγάλεω με τον Θωμά Κουρκούνα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ώρες. Η διοίκηση του 'Σίτι' έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τις δύο πλευρές σε αυτή την απόφαση. Ασφαλώς, πρόκειται για εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο διάστημα της παρουσίας του Θωμά Κουρκούνα στον 'κυανόλευκο' πάγκο, το Αιγάλεω μετρούσε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, όντας αήττητο. Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται τα νεότερα σχετικά με τη διάδοχη λύση στον πάγκο.

Καρλόβασι Σάμου: Παράπονα για εχθρική διαιτησία

AE KarlovasouΕντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι του Καρλοβάσου Σάμου με αποδέκτη τον διαιτητή Κορδολαίμη για τις αποφάσεις του στο ματς με τον Ελπιδοφόρο. Σύμφωνα με τους νησιώτες, ο Πειραιώτης ρέφερι ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων στο 25', ενώ στην αμέσως επόμενη φάση υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ των 'κυανέρυθρων'. Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Λάκης Χαριλάου χαρακτήρισε τη διαιτησία του Κορδολαίμη 'εχθρική', ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την εμφάνισή τους: 'Παρότι σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίσαμε μια εχθρική διαιτησία και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Παρά την ήττα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ο Ελπιδοφόρος ήταν καλύτερος από εμάς και άξιζε τη νίκη'.

Μιχάλης: Ανώτερος ο αντίπαλος!

TRAXONESΤο νικηφόρο σερί των Τραχώνων σταμάτησε το Σάββατο στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν από το Περιστέρι (1-3). Σύμφωνα με τον Κώστα Μιχάλη, η αντίαλη ομάδα έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και δίκαια κέρδισε. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερδία 'Ωρα των σπορ': 'Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και σε συνδυασμό με την ανωτερότητα του αντιπάλου γνωρίσαμε δίκαια την ήττα. Το Περιστέρι ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από εμάς τη νίκη'. Εν συνεχεία, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: 'Το παιχνίδι με το Περιστέρι ανήκει πλέον στο παρελθόν. Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με το Καρλόβασι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν πρέπει να αποσυντονιστούμε με μια ήττα. Διαθέτουμε καλό υλικό και πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα'.

Μελίσσια: Προσλήφθηκε ο Κάβουρας!

MELISIAΣτη λύση της επόμενης ημέρας προχώρησε η διοίκηση των Μελισσίων, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα. Στην τεχνική ηγεσία του 'πράσινου' συλλόγου βρίσκεται πλέον ο Δήμος Κάβουρας, ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει πάλι την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Το πρωί της Κυριακής έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Παναγιώτη Πατσιαλό και τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και σήμερα (Δευτέρα) έγινε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στον σύλλογο των βορείων προαστίων, όπου λήφθηκε η απόφαση για πρόσληψή του. Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Κάβουρας έχει εργαστεί σε Θήβα, Αγιο Ιερόθεο και Αήττητο Σπάτων.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας δήλωσε
'Αφήνω την ομάδα με 19 βαθμούς μέσα στο γήπεδο (σ.σ. τα Μελίσσια ξεκίνησαν με τιμωρία -2 βαθμών το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου) και όχι 17 που δείχνει ο πίνακας. Ουσιαστικά, δηλαδή, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο οποίος ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πατσιαλό, τους δύο χρηματοδότες κ. Λέανδρο και κ. Ρισβά, τους συνεργάτες μου στην ομαδα και τους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι τα Μελίσσια μπορούν να πετύχουν το στόχο της παραμονής και εύχομαι να το καταφέρουν'.


 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares