Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 23:40

Έβαλε ''πύργο'' τον Παναγιώτη Λαδά στα γκολπόστ ο Εθνικός Πειραιά

Στην απόκτηση του γκολκίπερ  Παναγιώτη Λαδά προχώρησε ο Εθνικός Πειραιά.

Το δελτίο τύπου

Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Λαδά, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα όπου σε δέκα σερί ματς, κατάφερα να κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία του.
Ο 26χρονος έμπειρος πορτιέρο (26/08/1994), κατάγεται από τον Πύργο, έχει ύψος 1,90 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αργοναύτη Κατακόλου.

Το 2010 μετακόμισε στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα ενώ τον Αύγουστο του 2014 έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης φορώντας την φανέλα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League. Την σεζόν 2016-17 βρέθηκε στο Βέλγιο υπερασπιζόμενος τα δοκάρια της KFC Oosterzonen έχοντας μάλιστα 22 συμμετοχές. Ένα χρόνο αργότερα θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Εργοτέλη στην Football League έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές. Να τονίζουμε πως ο Παναγιώτης Λαδάς έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Νέων U19.

Θωρακίζει τα μετόπισθεν..."Με την απόκτηση και του Γιάννη Ασημμέλη από τη Θύελλα Καμαρίου, που είχε προηγηθεί, ο Εθνικός ισχυροποιείται κάτω από τα γκολποστ. Η θωράκιση της αμυντικής γραμμής των κυανόλευκων είχε αρχίσει με την ανανέωση του συμβολαίου του πολυσύνθετου και δυναμικού Γιώργου Λώλου και συνεχίστηκε με την πρόσφατη απόκτηση του ταλαντούχου και αριστεροπόδαρου Παναγιώτη Ζωγραφάκη, ενώ επίσης στην ομάδα παραμένουν ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας Αιμίλιος Νταούλιας, ο επίσης αμυντικός Βαγγέλης Αυλωνίτης και ο επί σειρά ετών σέντερ-μπακ του Εθνικού Δημήτρης Πεχλιβανίδης, που ήταν ο χρυσός σκόρερ του τελευταίου και νικητήριου γκολ στο 2-1 επί του Μοσχάτου που εξασφάλισε την παραμονή του συλλόγου στην κατηγορία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού."

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares