Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 20:32

Σάββατο 22 Αυγούστου : Τρέχουμε τη διαδρομή των 10χλμ του Andros Trail Race

Με δεδομένο τη συνέχιση των κυβερνητικών μέτρων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης του κορονοϊού, αποφασίσαμε την αναβολή διεξαγωγής του 5ου Andros Trail Race, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι νέοι κανόνες και με αυστηρή τήρηση του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, επιβάλλουν λιγότερους δρομείς, μεμονωμένες ή ατομικές εκκινήσεις, περισσότερους εθελοντές, τήρηση αποστάσεων και αυστηρά  μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία της οργάνωσης. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής ενός αγώνα σαν αυτό του Andros Trail Race, και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε οι συμμετέχοντες να εκτεθούν σε οποιονδήποτε  κίνδυνο για την υγεία τους.

Ευελπιστούμε ότι οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν τη διοργάνωση του 5ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος στην Άνδρο, στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021, πιστοί στο τελευταίο σαββατοκύριακό του Σεπτέμβρη! 

Σας προσκαλούμε όμως αυτό το Σάββατο 22 Αυγούστου να τρέξουμε τη μικρή διαδρομή των 10 χλμ, να θυμηθούμε τις ομορφιές της διαδρομής και να προπονηθούμε. Οδηγός της διαδρομής ο Δημήτρης Τρουπής από το Advendure που φέτος κάνει τις διακοπές του στην Άνδρο. 

Ραντεβού στην πλατεία του Όρμου Κορθίου, εκκίνηση 09.00. Ελεύθερη Συμμετοχή.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά 6937236362 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares