Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 23:10

Και η εταιρία ''IFANTIS'' στο πλάι του Πανναξιακού στη Γ' Εθνική

Η μεγάλη επιστροφή του Πανναξιακού θα πρέπει να στηριχθεί από όλες τις επιχειρήσεις του νησιού της Νάξου, αλλά και εκτός νησιού. Μία τέτοια επιχείρηση, είναι και ο IFANTIS, ο οποίος πλέον συγκαταλέγεται στους χρυσούς χορηγούς της ομάδας της Νάξου και θα πορευτούν μαζί στην εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Υφαντής - Ifantis Greece ως Golden Sponsor της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από το 1979 στην αιχμή της εξέλιξης με νέες τεχνολογίες αναπτύσσεται συνεχώς, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Ο σεβασμός για τους καταναλωτές, η εξαίρετη ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη, έχει κάνει τον Όμιλο IFANTIS, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο τον τροφίμων.

Με τη νέα καινοτόμα σειρά vegan προϊόντων Esti Foods Esti Plant-Based, προσφέρει όλη τη γεύση και τη θρεπτική αξία που χρειάζονται όσοι ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή και όχι μόνο.

Θα θέλαμε να επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Μανδηλαρά, Managing Director της IFANTIS, ο οποίος ως γνήσιος Ναξιώτης βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας και θα είναι και φέτος #mazi στη Γ' Εθνική.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Πανναξιακού να στηρίξει τους χορηγούς μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares