Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 16:05

«Διαξιφισμοί» Σκλαβούνου - Βασάλου στο facebook

«Μάχη» για ένα δελτίο 17χρονου ποδοσφαιριστή έχει ξεσπάσει στη Σύρο, καθώς η Ελλάς Σύρου φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Άγιαξ Αρνείται να τον παραχωρήσει, τουλάχιστον όχι πριν τη διεξαγωγή του final-4 της Κ16 στο οποίο και θα συμμετάσχει.

Η ουσία είναι ότι η επαναδραστηριοποίηση της Ελλάς Σύρου, πρόσθεσε ακόμα μία οντότητα στο ήδη επιβαρυμένο Συριανό ποδόσφαιρο, με τα προβλήματα αντί να λύνονται να αυξάνονται και να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. 

Η φράση «ντρέπομαι που είμαι Συριανός» του προέδρου του Άγιαξ κ. Γιάννη Σκλαβούνου, χρησιμοποιήθηκε με αφορμή του θέματος του δελτίου του 17χρονου από τον προπονητή της Ελλάς Σύρου κ, Μιχάλη Βασάλο, ο οποίος σημειωτέων έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον Άγιαξ.

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του ο Μιχάλςη Βασάλος:

2020-09-01_1_532bc.jpg

Φυσικά, η τραβηγμένη κίνηση του Μιχάλη Βασάλου δεν θα μπορούσε παρά να απαντηθεί από τον τον άμεσα θιγόμενο, τον πρόεδρο του Άγιας Σύρου, κ. Γιάννη Σκλαβούνο.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

Κύριε Βασαλο καλημερα σας.Δεν απαντώ ποτέ σε τέτοια δημοσιεύματα αλλά σε εσάς θα απαντήσω γιατί ειρωνευτικατε τη δήλωση που έκανα στην Νάξο.
1.Εισαστε πολύ μικρός για να ειρωνευτειτε κάποιον που πιστεύει πραγματικά στη ένωση γιατί δεν έχω κάποιο οικονομικό συμφερον.
2. Ειδικά εσείς που έχετε φάει ψωμί από τον Αίαντα περίμενα λίγο σεβασμό.
3.Πειτε μας περισυ και φέτος πόσα δελτία έχουμε δώσει στην ΕΛΛΑΣ;
4.Οσο για το δελτίο του ανήλικου που λέτε γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια.Μετα το final 4 του Κ17 μπορούμε να βγούμε στα κανάλια να πουμε τι έγινε.
Με εκτίμηση
Σκλαβουνος Ιωάννης
Πρόεδρος. Αίαντα Συρου

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ελλάς Σύρου βαδίζει πιστή στο πλάνο που έχει χαράξει μακριά από συνεργασίες και συνεννοήσεις, πράγμα που ήδη έχει αρχίσει να ενοχλεί του ποδοσφαιρικούς κύκλους στο νησί και η τακτική αυτή να θολώνει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τοπίο στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares