Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 19:54

Υποδέχεται τον Ατσαλένιο το Σάββατο 5/9 ο ΑΣ Σαντορίνης

Τα μέτρα που απέφεραν την απαγόρευση διεξαγωγής φιλικών αγώνων στα γήπεδα που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου έφεραν ως φυσικό επακόλουθο και την ματαίωση της προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης του Ηρόδοτου με τον ΑΣ Σαντορίνης, με τους ανθρώπους όμως του Θηραϊκού συλλόγου να αναπληρώνουν άμεσα το κενό που πήγε να δημιουργηθεί κλείνοντας άμεσα άλλο φιλικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στις 18:30, ο ΑΣ Σαντορίνης θα υποδεχθεί τον ΠΟ Ατσαλένιο που αγωνίζεται στον 10ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, όπου συμμετέχουν ομάδες της Κρήτης.

Φυσικά, όπως και στον αγώνα με τον Πανναξιακό, έτσι και σε αυτή την αναμέτρηση απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα.

Ο αγώνας  θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr σε συμπαραγωγή με το Volcano TV.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα, μετά και τις ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι προπονήσεις επιτρέπονται σε γκρουπ με μέγιστο αριθμό εννέα ατόμων. Σε κάθε αθλητική εγκατάσταση πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή, η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων μετατίθεται για το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Επίσης οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο δήμο Μαλεβιζίου, μετατίθενται για το τέλος Σεπτεμβρίου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares