Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 19:40

Φιλική ισοπαλία με τον Αήττητο Σπάτων και χρήσιμα συμπεράσματα για την Α.Ε. Μυκόνου [pics]

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό τεστ για την Α.Ε. Μυκόνου ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο.

Οι Μυκονιάτες υποδέχτηκαν τον Αήττητο Σπάτων με το ματς να λήγει ισόπαλο σκορ 1-1 και τους Σκέντζο και Τσιώλη να έχουν την ευκαιρία για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, θέτοντας τους ποδοσφαιριστές τους αντιμέτωπους με ένα δυνατό τεστ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μυκόνου ξεκίνησε πολύ δυνατά με αιχμή του δόρατος, τους Κατσικαλάκη και Υψηλό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 3ο μετά από πολύ καλή εκτέλεση από τον Κούγιο η μπάλα χτύπησε στο αριστερό γάμα των δοκαριών και ο Μπανούσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Σπάτα έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 15' όπου ο Χιλάι με μια πολύ καλή ατομική κίνηση βρέθηκε απέναντι από τον Σαββόπουλο με τον 2ο να αποκρούει και στο 30' με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Σερέπας για τον Αήττητο Σπάτων το οποίο απέκρουσε ο Σαββόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αήττητο Σπάτων να πιέζει και να φτάνει στην ισοφάριση μόλις στο 52ο λεπτό μετά από σέντρα του Σερέπα ο Τζανουλίνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο τέρμα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και ύστερα ανέβασαν στροφές οι Μυκονιάτες προκειμένου να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Στο 69' μια πολύ καλή φάση για την Α.Ε. Μυκόνου με τον Καλαμάρη ο οποίος πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας των Σπάτων μπλόκαρε.

Ο φιλικός αγώνα έδωσε πολλά στοιχεία στους δύο προπονητές προκειμένου να συνεχίσουν τη προετοιμασία τους μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Διαιτητής αγώνα ήταν ο κ. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κουκά και Καραγιαννίδη

Α.Ε. Μυκόνου (Σκέντζος): Σαββόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αχείμαστος, Βλαχόπουλος, Κατσικαλάκης, Καλαμάρης, Κούγιος, Μπανούσης, Παπαδόπουλος, Σούλτσε, Υψηλός

Αγωνίστηκαν και οι: Καλτσάς, Καρδάρης, Κωνσταντινίδης, Λεσάι, Μπαλωμένος, Ντόγος, Πάλιουρας, Παναγιωτακόπουλος, Παπαθανασίου, Σαλταμάρας

Αήτττητος Σπάτων (Τσιώλης): Στεφανίδης, Ελευθεριάδης, Ράγια, Ρόδης, Αργυρίου, Στυλιανόπουλος, Δακτυλίδης, Πρέντι, Σερέπας, Ταμπάκης, Χιλάι

Αγωνίστηκαν και οι: Ιωαννίδης, Πρέντι Αν., Χοντζάι, Τσούλφας, Τζανουλίνος, Καμπουρούδης, Κατσέρης, Πλαβούνος, Ασλάνι

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares