Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 19:00

ΑΣ Σαντορίνης: Θέλουμε άμεσα ένα στάδιο – στολίδι, το οποίο θα μπορέσει να στεγάσει τα όνειρά μας

Η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών συνεχίζει να κινείται στη Σαντορίνη γύρω από τη κατασκευή του γηπέδου, καθώς μετά τις παρεμβάσεις Φουστέρη, Μυτιληναίου και τις διευκρινήσεις του Μανώλη Ορφανού, έρχεται πλέον και το επίσημο αίτημα του ΑΣ Σαντορίνης 2020 ως η φωνή του ενοποιημένου ποδοσφαίρου στο νησί. 

Συγκεκριμένα, ο ΑΣ Σαντορίνης ζητά από τον δήμο του νησιού να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει η Σαντορίνη ένα γήπεδο που θα είναι αντάξιο της προσπάθειας που γίνεται.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 είναι η νέα ποδοσφαιρική ομάδα της Σαντορίνης, η οποία προέκυψε από την συνένωση των ήδη υπαρχουσών ποδοσφαιρικών δυνάμεων του νησιού μας. Έπειτα από αυτή την ιστορική συνεργασία, η οποία έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από τους Σαντορινιούς φιλάθλους, η ομάδα μας είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει καθολικά τη Σαντορίνη στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, ο νεοσύστατος Α.Σ Σαντορίνης 2020 παραμένει φιλόδοξος και επιθυμεί στο φετινό του ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να πετύχει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει. Η επίτευξη ωστόσο των στόχων αυτών πρέπει να συνοδευτεί με την ριζική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων  του νησιού μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε στη Σαντορίνη δεν υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο να διαθέτει τις προδιαγραφές οι οποίες απαιτούνται ώστε να διεξάγονται αγώνες υψηλότερων κατηγοριών. Το γεγονός αυτό αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια της ομάδας μας καθώς και στα όνειρα των Θηραίων φιλάθλων οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να δουν την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού τους να αγωνίζεται σε επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως ξεκινήσετε τις διαδικασίες προκειμένου να κατασκευαστεί στη Σαντορίνη ένα στάδιο το οποίο θα είναι κατάλληλο για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού επιπέδου. Ένα στάδιο – στολίδι, το οποίο θα μπορέσει να στεγάσει τα όνειρά μας και να μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, ενώ συγχρόνως θα δώσει το κίνητρο στη νεολαία μας να συνεχίσει την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό.

 

Με εκτίμηση

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                               ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares