Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 18:46

Νίκη 4-1 η Προοδευτική τον Αθηναϊκό

Φιλική νίκη πανηγύρισε η Προοδευτική απέναντι στον Αθηναϊκό επικρατώντας με 4-1.

Δυο φορές βρήκε δίχτυα ο Μαούνης ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Κόντος και Τζανιδάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης) Κατσούλης, Βαλιουτης, Αποστόλου, Μαουνης, Βασιλείου, Θεοδωρίδης, Παλατσιος, Λαμπογλου, Κοντός, Τζανιδακης,Κριστιάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πρανταλος, Τζιτζικαλακης,Μανωλιάς,Μπουσης, Ντελιλαι, Σφυρογιαννάκης, Κυριαζής, Βυρης, Γαβράς, Ντουρμιση, Φρυγανιωτης.

Δεν αγωνίστηκαν λόγο τραυματισμών και ακολουθούν θεραπεία οι Δηλαβερης, Γκογκας, Μοσχος, Αντωνίου, Νικολακοπουλος. Προπόνηση πριν τον αγώνα έκαναν οι Ζαχαρακης, Βουτσιωτης, Κυβελος. 

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την σημερινή εμφάνιση και την προσπάθεια και το όμορφο θέαμα.Η ομάδα μας σήμερα έδωσε το 3ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Αθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στο γήπεδο με πολύ όρεξη από το πρώτο λεπτό και από πολύ νωρίς έδειξαν σπουδαία εικόνα, διάθεση και κατά διαστήματα η ομάδα μας έβγαζε αυτοματισμούς, ταχύτητα κάτι που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό μας τιμ.Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-1.Η ομάδα μας που παίζει ποδόσφαιρο με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και σήμερα έδειξε ότι ανεβάζει ρυθμούς σιγά πάρα τις ελλείψεις που είχε και σήμερα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τα νέα παιδιά δείχνουν το ταλέντο που διαθέτουν και συνεχώς βελτιώνονται.Στο 1ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κατσούλης, Βαλιουτης, Αποστόλου, Μαουνης, Βασιλείου, Θεοδωρίδης, Παλατσιος, Λαμπογλου, Κοντός, Τζανιδακης,Κριστιάν.Τα γκολ πέτυχαν 2 ο Μαουνης ένα ο Τζανιδακης και ένα ο Κοντος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πρανταλος, Τζιτζικαλακης,Μανωλιάς,Μπουσης, Ντελιλαι, Σφυρογιαννάκης, Κυριαζής, Βυρης, Γαβράς, Ντουρμιση, Φρυγανιωτης.Δεν αγωνίστηκαν λόγο τραυματισμών και ακολουθούν θεραπεία οι Δηλαβερης, Γκογκας, Μοσχος, Αντωνίου, Νικολακοπουλος.

Προπόνηση πριν τον αγώνα έκαναν οι Ζαχαρακης, Βουτσιωτης, Κυβελος. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο παίζει όμορφο ποδοσφαιρο αν και ακόμα είναι πολύ βαριά τα πόδια λόγο της σκληρής προετοιμασίας.

Ευχομαστε καλή συνέχεια και καλή σεζόν στην ομαδα του Αθηναϊκού και να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα μας συνεχιζει ταπεινά, σοβαρά και με πειθαρχεια την σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares