Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 21:19

Νίκη στο Μαρκόπουλο για την ΑΕ Μυκόνου

Νικηφόρο ήταν το σημερινό φιλικό της ΑΕ Μυκόνου με αντίπαλο την Μαρκό που έγινε στο Μαρκόπουλο.

Ο Ανδρέας Σκέντζος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, ενώ η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται στην Αθήνα, καθώς την Τετάρτη θα δώσει ακόμα έναν φιλικό αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τελικό σκορ 2-0 στον αγώνα της ομάδας μας στο Μαρκόπουλο. Η ομαδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90' λεπτό με σκόρερ τον Δημήτρη Υψηλό με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση .

Παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, δυνατές στιγμές και πολύ χρήσιμο για να βγάλει ο προπονητής μας ακόμα περισσότερα συμπεράσματα καθώς αγωνίστηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές μας .

Πλέον η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει στην Αθήνα όπου θα συνεχίσει να προπονείται έως την Τρίτη για να προετοιμαστει κατάλληλα για τον επερχόμενο φιλικό αγώνα εναντίον του Πανελευσινιακού στην Ελευσινα!

Το ευχαριστώ της ΑΕ Μυκόνου 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Γ.Σ. Μαρκό για την άψογη φιλοξενία τους προς την ομάδα μας στο σημερινό φιλικό και επιφυλλασσόμεθα για τις συναντήσεις μας στο πρωτάθλημα !

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares