Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 22:40

Επίθεση με μαχαίρι στο Χαραυγιακός - Διάνα Ηλιούπολης, οι θέσεις των ομάδων

Μετά την επίθεση με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της Διάνας Ηλιούπολης στο φιλικό με τον Χαραυγιακό οι δύο ομάδες πήραν θέση για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του συλλόγου του Χαραυγιακού κ. σε επικοινωνία που είχε μαζί μας μας τόνισε

"Ο Χαραυγιακός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρονιά οτι παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους αντιπάλους του.

Ασφαλώς και καταδικάζουμε το γεγονός και ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα μας. Νομίζουμε ότι έχουμε αποδείξει ότι κοσμούμε τα ερασιτεχνικά γήπεδα και πρεσβεύουμε το ήθος και την ευγενή άμιλλα".

Maxairi_24d1e.jpg

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Διάνα 

 Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού - Διάνα Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares