Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 22:35

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Κορωνίδα Κοιλάδας μετά το φιλικό με Φωστήρα

Η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε και τις ερασιτεχνικές ομάδες και συγκεκριμένα σύλλογο που συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το φιλικό του Φωστήρα με την Κορωνίδα Κοιλάδας, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό δυο μέλη από την ομάδα της Αργολίδας γεγονός που σημάνει συναγερμό και στους δυο συλλόγους.

Μάλιστα, οι νεοφώτιστοι εξέδωσαν ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

Αναλυτικά

Η Κορωνίδα Κοιλάδας με μεγαλο αίσθημα ευθυνης νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει με την παρούσα ανακοίνωση , πως βρέθηκαν δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα στο δυναμικό της ομαδας μας.

Τα κρούσματα βρίσκονται ήδη σε καραντίνα στην οικεία τους σε Αθήνα και Κοιλάδα αντίστοιχα.Αναμένουμε οδηγίες απ τον ΕΟΔΥ , κλιμάκιο του οποίου θα είναι ξανά στην Κοιλάδα πιθανόν αύριο το πρωί για να πραγματοποιήσει τεστ σε όλα τα μέλη της ομαδας μας (παικτες , προπονητες , παραγοντες) κι όχι μόνο , στα πλαίσια της ευρύτερης ιχνηλάτησης που ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Συνιστούμε ψυχραιμία κι όλα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με οδηγίες των ειδικών.Θα κρατάμε ενήμερους ολους τους ενδιαφερομενους , στα πλαίσια που μας επιτρέπεται , για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Υ.Γ. Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και γρήγορα πάλι κοντά μας υγιείς.Εκ του Γραφείου Τύπουτης Κορωνίδας Κοιλάδας

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares