Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 10:41

Μετατέθηκε στις 11 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής

Περαιτέρω παράταση πήρε η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής λόγω των ενεργειών της ομοσπονδίας που προσπαθεί να έχουμε κόσμο στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρος της επιτροπής κ. Δημητρίου στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε στις 11 Οκτωβρίου και η λήξη στις 18 Απριλίου.

Οι όμιλοι ο 1ος όμιλος ο 2ος όμιλος και ο όμιλος της Κρήτης θα έχει 4 Τετάρτες για να λήξουν τα πρωταθλήματα στην ίδια ημερομηνία.

Οι τετάρτες που θα παίξουν τα σωματεία αυτών των ομίλων θα είναι στις 21 Οκτωβρίου στις 18 Νοεμβρίου στις 16 Δεκεμβρίου και στις 7 Ιανουαρίου.

Οι υπόλοιποι όμιλοι που αποτελούνται από 14, 13, 12 και 11 σωματεία θα γίνουν κανονικά τα σαββατοκύριακα.

Ο κ. Δημητρίου είπε: «Ένας λόγος που πήγαμε τα πρωταθλήματα μας στο πρωτάθλημα μας της Γ Εθνικής 15 μέρες πίσω είναι ότι έχουμε εκκρεμότητες με την κατηγορία της Σούπερ λίγκας δύο και της football league αφού δεν έχει οριστικοποιηθεί πώς θα διεξαχθούν αυτά τα πρωταθλήματα. Οπότε αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε την τελική προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής».

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο και πόσες θα ανέλθουν στην επόμενη κατηγορία.

Επίσης ο κ. Δημητρίου, πρόσθεσε: «Άλλος ένας σοβαρός λόγος για την καθυστέρηση της έναρξης είναι όπως προανέφερα ότι προσπαθεί ομοσπονδία να έχουμε κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων για να βγαίνουν τα έξοδα της διαιτησίας και τα λοιπά έξοδα των ομάδων».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares