Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 18:51

Δημήτρης Μανταφούνης: Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου είναι κομμάτι της οικογένειας της Α.Ε. Μυκόνου

Για μία ακόμα χρονιά η Μύκονος θα δώσει το παρών στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής εκπροσωπώντας επάξια το νησί των ανέμων στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά το μόνο που αλλάζει είναι η μετονομασία από ΑΣ Άνω Μεράς σε Α.Ε. Μυκόνου, με την φιλοσοφία να παραμένει η ίδια και στο τιμόνι αυτής της ομάδας ο Δημήτρης Μανταφούνης.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο sportcyclades.gr για τη πρώτη προπόνηση της ομάδας αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί:

Πρώτη μέρα προπονήσεων και αρκετές κοπέλες έδειξαν διάθεση για προπόνηση και δουλειά - Ποια είναι τα πλάνα σας και στόχος για τη φετινή χρονιά;

Η προσέλευση των κοριτσιών ήταν συγκινητική . Μας δίνει δύναμη και μας προτρέπει να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο αυτή την προσπάθεια. Οι ίδιες οι κοπέλες οριοθετούν τους στόχους της ομάδας μας , για εμάς στόχος είναι να καταφέρουμε να παίζουμε ομαδικό ποδόσφαιρο με συνεργασίες και η κάθε παίκτρια να μπορεί να βγάζει στο γήπεδο την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της. Να φτάσουμε να παίζουμε ένα θεαματικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και κακούς ατομισμούς, το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε και μας αρέσει.

Είδαμε πολλά μικρά κοριτσάκια να εμφανίζονται στο γήπεδο «Δωρόθεος Στέκας» είναι θετικό σημάδι για κάτι καλύτερο στο Γυναικείο τμήμα καθώς και για τη συνέχεια της ομάδας που έχετε πει;

Στο «Δωρόθεος Στέκας» η γυναικεία ομάδα με την παρουσία της Ακαδημίας χτίζει το ποδοσφαιρικό της μέλλον και μας γεμίζει με αισιοδοξία για την διάρκεια και την συνέχεια αυτής της όμορφης προσπάθειας. Άλλωστε η Ακαδημία μας παραμένει βασικός τροφοδότης νέων παικτριών για την γυναικεία μας ομάδα

Έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση με τον covid19 εσάς σαν ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικά;

Διανύουμε μια ιδιαίτερη για όλους περίοδο , τηρούμε όσο πρέπει και όσο είναι δυνατό τα πρωτόκολλα ασφαλείας και ατομικής προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας. Μας έχει επηρεάσει τόσο όσο τον υπόλοιπο κόσμο. Ο αθλητισμός είναι μέσο αποφόρτισης και μέσω του αθλητισμού προσπαθούμε να νικήσουμε τον φόβο αλλά παράλληλα να εστιάσουμε στην ανάγκη να είμαστε συνειδητοποιημένοι,να σεβαστούμε και να προστατευτούμε από τον οποιονδήποτε κίνδυνο.

Για τους συνεργάτες σας;

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα αυτή την χρονιά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και από τις θέσεις τους είτε είναι συνεργάτες μου άμεσοι είτε άνθρωποι της Διοίκησης φροντίζουν να μη λείπει τίποτα από εμάς και τα κορίτσια και οι συνθήκες προπόνησης να είναι αντάξιες επαγγελματικών κατηγοριών.

Μία ευχή για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά; για κλείσιμο

Ευχαριστώ και εσάς προσωπικά για την στήριξη και την προβολή της όμορφης αυτής προσπάθειας. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου είναι κομμάτι της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου, είναι κομμάτι και πρεσβευτής του γυναικείου ποδοσφαίρου του νησιού μας !

Τέλος ευχόμαστε καλή αρχή σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που ξεκινούν τις αγωνιστικές προετοιμασίες τους ,υγεία και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο από καρδιάς.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares