Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 21:43

Φιλικό ξεμούδιασμα για Πανναξιακό και ΠΑΣ Νάξου [pics-vids]

Την ευκαιρία να ανεβάσουν λίγο το επίπεδο δυσκολίας της προετοιμασίας τους είχαν σήμερα ο Πανναξιακός και ο ΠΑΣ Νάξου, που εκμεταλλεύτηκαν τις ώρες προπόνησης τους για να κάνουν ένα προπονητικό διπλό.

Μετά την σύσταση της Β΄ομάδας και τις εναλλαγές ποδοσφαιριστών με την ομάδα της Γ΄Εθνικής, ο Χρήστος Πελέκης είχε την ευκαιρία να δει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους χώρισε σε δύο γκρουπ, με το ένα να παίζει σε αυτό το διπλό με τον ΠΑΣ Νάξου και το άλλο να προπονείται κανονικά αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σκούνας, δοκίμασε αρκετά σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του .

Τα σκορ σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν έχουν καμία σημασία, όμως ομολογουμένως είδαμε ένα δυνατό ματς και κατά διαστήματα με καλό ρυθμό, που συνοδεύτηκε με 6 τέρματα. Ο Πανναξιακός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0 χάρη σε γκολ των Τσουρή (2) και Βουδιά. Ο ΠΑΣ Νάξου ήταν καλύτερος στην επανάληψη και ισοφάρισε σε 3-3 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι: Λέκκας Λ., Λέκκας Ν. και Ορφανός.

Χρέη διαιτητή έκανε ο Πέτρος Σιδερής.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Τσαϊλάκης, Σέργης, Τσουρής, Χαμηλοθώρης, Βαττής, καφετζής, Χότζα, Σέμε, Βουδιάς, Βαλέττας, Ζάνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Φράγκου Ν., Φράγκου Ε., Βαθρακοίλης, Σταθάι

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουτελιέρης, Μαθιάσος, Μανδηλαράς, Πετράς, Ορφανός, Τονι, Ζανελάρης, Λέκκας Λ., Βασαλάκης, Πολυκρέτης, Μαθιάσος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουφόπουλος, Τάκος, Ρότσι, Λέκκας Ν., Πιτταράς

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Σήμερα η ανδρική μας ομάδα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία δυνατή προπόνηση, δίνοντας έναν προπονητικού χαρακτήρα αγώνα απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Σκούνας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, τεστάροντας την ετοιμότητα τους και την πρόοδο που έχει γίνει στην προετοιμασία που πλέον μπαίνει στην 4η εβδομάδα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Κουτελιέρης, Μαθιάσος, Μανδηλαράς, Πετράς, Ορφανός, Τονι, Ζανελάρης, Λέκκας Λ., Βασαλάκης, Πολυκρέτης, Πετρόπουλος,
επίσης αγωνίστηκαν και οι εξής :
Κουφόπουλος, Τάκος, Ρότσι, Λέκκας Ν. Λαγογιάννης και Πιτταράς.

Το άτυπο αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο (3-3). Τα γκολ του ΠΑΣ Νάξου πέτυχαν οι: Λέκκας Λάμπρος, Λέκκας Νίκος και Ορφανός Γιάννης. Ευχαριστούμε τον Πανναξιακό για τη συνεργασία που υπάρχει πάνω στη διεξαγωγή αυτών των φιλικών αγώνων που συμβάλουν σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία και των δύο ομάδων.

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου.

Φωτογραφίες και βίντεο

 

  +

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares