Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 22:23

Βαγγέλης Φουστέρης: Ένα - ένα τα παιχνίδια για να κατακτήσουμε τον στόχο μας

Την τοποθέτηση που εκφράζει τον ίδιο και την διοίκηση της ομάδας για την κλήρωση και την αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας κατέθεσε στο sportcyclades.gr o ισχυρός άνδρας του ΑΣ Σαντορίνης, κ. Βαγγέλης Φουστέρης.

Ερωτώμενος για την αλλαγή της ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος, ο κ. Φουστέρης επισήμανε ότι αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα του να κάνει περισσότερα φιλικά που είναι δύσκολα λόγω της νησιωτικότητας: 

«Για εμάς αυτή η αλλαγή είναι καλή εξέλιξη. Είμαστε μία καινούρια ομάδα που θέλει το χρόνο της για να δέσει μέσω των φιλικών. Λόγω της νησιωτικότητας έχουμε δυσκολία στα φιλικά, αλλά αυτή η αλλαγή θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα τέτοια παιχνίδια».

Όσο αφορά την  κλήρωση, ο κ. Φουστέρης ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ένα - ένα και ο στόχος μας όπως έχουμε ξαναπεί είναι συγκεκριμένος... ο πρωταθλητισμός. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Η δήλωση του κ. Δημητρίου περί προσπαθειών για να μπει κόσμος στα γήπεδα, βρίσκει απολύτως σύμφωνο τον κ. Φουστέρη, ο οποίος όμως εφιστά την προσοχή:

«Θετική σίγουρα η κίνηση που κάνει η ΕΠΟ και η προσπάθεια της για να υπάρξει κόσμος στα γήπεδα. Η ύπαρξη κόσμου αποτελεί οικονομική ανάσα για τα σωματεία και σίγουρα είναι ότι το καλύτερο για το ποδόσφαιρο... αρκεί βέβαια να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για να μην έχουμε προβλήματα στην πορεία».

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares