Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 23:34

Δυνατό προπονητικό διπλό για Σαντορίνη 2020 και ΑΟ Πύργου

Μία καλή προπόνηση με ένα δυνατό διπλό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν ο ΑΣ Σαντορίνης και ο ΑΟ Πύργου.

Ο Νίκος Παντέλης και ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος  είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά σχήματα, εξάγοντας πολύτιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Σαντορίνης:

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΔΓ Φηρών, ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 υποδέχθηκε τον Α.Ο Πύργου, με την ομάδα μας να επικρατεί με 2-0.

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Καραμποΐκης στο 17’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 34’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα, ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Ανδριόλας, Λαμπρόπουλος, Λογοθέτης, Καράμπελας, Κουδουνάς, Λούκα, Πέτρου, Φύτρος, Νικλητσιώτης, Καραμποΐκης και Περογαμβράκης, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ντούνης, Μαναριώτης και Βαμβακούσης.

Για τον Α.Ο Πύργου με τον οποίο στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε και ο Γιαννης Τσουκαλάς, αγωνίστηκαν επίσης οι Κολιούσης, Νομικός, Βουλγαράκης, Στρατηγάκης, Πάγια, Κλουβάτος, Λύκος, Μυλωνάς, Λύτρας, Ξαγοράρης, ενώ στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι Καλαμάτας, Βρενάγκρ και Κυβρικοσαίος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares