Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 17:50

Δεν τα κατάφερε με τον Φωνεα...

mykonos-fostiras-3-3-2012-1

Ο Φωστήρας πέρασε νικηφόρα από την Μύκονο, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-0. Το συγκρότημα του Ταύρου, ο άλλοτε ΦΟΝΕΑΣ των γιγάντων, έπαιξε έξυπνα, ψυχωμένα και πήρε εύκολα του τρεις πολύτιμους βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, περνώντας από μια δύσκολη έδρα που άλλοι συνδιεκδικητές του τίτλου άφησαν βαθμούς.

William Hill Sports Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44΄ με δυνατό σουτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή. Στο 56΄ ο Δωροβίνος κέρδισε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Κουκά, με τον Ντεντόπουλο να το εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Αλεξανδρόπουλου στο 66΄, αλλά ο διαιτητής Καπαξής έκλεισε τα μάτια και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

 

Ολοκληρώνοντας θα λέγαμε ότι η Μύκονος δεν τα κατάφερε διότι είχε τιμωρημένους τους δύο βασικούς της στόπερ, Κώστα Θεοδώρου και Ανδρέα Ζουγανέλη, όπου η απουσία τους φάνηκε στο παιχνίδι της, καθώς και στα τέσσερα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή με ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΦΩΣΤΗΡΑ.

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Καπαξή αν και έμπειρος Β΄ Εθνικής.

mykonos-fostiras-3-3-2012-2

 ΜΥΚΟΝΟΣ: Mανταφούνης, Αργυρίου (69΄Τσιάλμας), Ξένος, Καρατζάς, Μπαλής, Κουκάς, Αλεξανδρόπουλος, Χίσα, Πανέτας (80΄Τουμάσης), Παπασταθόπουλος, Μουλλάκης (56΄Βαλαμούτης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασούλης, Τζώνης, Τερζής, Μπούκουρης, Μπανιάς, Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, (82΄Πετρίτσης), Μπεθάνης (89΄Παπαδημητρίου), Βλάχος (76΄Κούτρος)

Του ΑΝΤ/ΤΟΥ μας: Π. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ

mykonos-fostiras-3-3-2012-3

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares