Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 16:06

Αρτσάνος : Στόχος μου να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω πράγματα που θα μου χρησιμεύσουν τα επόμενα χρόνια

Ο Νίκος Αρτσάνος είναι γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου του 2001. Ο Ναξιώτης point guard ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο με το Θεμιστοκλή Αιγάλεω που έχει ως στόχο την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ. Είναι επίσης φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα με την φανέλα του Πανναξιακού σε ηλικία 6 ετών σττις ακαδημίες της ομάδας και στη συνέχεια είχε ηγετικό ρόλο στα παιδο-εφηβικά  πρωταθλήματα μετρώντας πάνω από 30 πόντους ανά παιχνίδι. Επίσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην τελευταία του χρόνια στη Νάξο με το αντρικό του Πανναξιακού στο Α’ τοπικό (2018-19) και μετράει αρκετές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική τις χρονιές 2015-16 και 2016-17.

Όσο αφορά την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω μέτρησε 11 πόντους ανά παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα που πάλεψε για τη παραμονή της στην κατηγορία,την οποία και κατάφερε!

Ο Ναξιώτης point guard παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, απατώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του θέσαμε:

Θα αγωνιστείς για 2η σερί χρονιά για λογαριασμό του Θεμιστοκλή Αιγαλέου. Έχουμε αλλαγές στον σχηματισμό και στους στόχους της ομάδας σε σχέση με τη περσινή χρονιά;

«Η ομάδα σε σχέση με πέρσι έχει έναν πολύ δυνατότερο κορμό με τις προσθήκες πολύ καλών και έμπειρων παικτών,επιπέδου Β’ Εθνικής. Στόχος μας φέτος είναι ξεκάθαρα η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ. Αυτό που μένει είναι να αποδείξουμε το καλό επίπεδο της ομάδας μας μέσα στο παρκέ»!

Ποια είναι η γνώμη σου για τον προπονητή σου; Είναι ευχάριστο το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα;

«Ο coach μας ξέρει πολύ καλά την ομάδα λόγω της δεύτερης θητείας του αλλά και τους παλιούς παίχτες,κάτι που είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει κάποια βήματα παραπάνω σε σχέση με άλλες χρονιές.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μέχρι τέλος σαν μια γροθιά για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας , την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.»

Πως νιώθεις που είσαι δεύτερη χρονιά μακριά απ την οικογένεια σου και την αγαπημένη σου ομάδα, τον Πανναξιακό;

«Νιώθω καλύτερα όσο περνάει ο καιρός γιατί κάθε αρχή είναι διαφορετική και δύσκολη. Σίγουρα μου λείπει αρκετά η οικογένεια μου αλλά και ο Πανναξιακός που αγάπησα και έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ μέχρι να έρθω εδώ στην Αθήνα.»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;

«Οι στόχοι μου για φέτος είναι να γίνομαι προπόνηση με προπόνηση καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης και να μαθαίνω πράγματα που θα μου χρησιμεύσουν τα επόμενα χρόνια και φυσικά να κερδίζει η ομάδα και να πετύχουμε την άνοδο.»

Πόσες ώρες προπονείσαι καθημερινώς;

«Δύο ώρες έχουμε καθημερινά προπόνηση με την ομάδα(εκτός Κυριακής) και 2 ώρες τη μέρα κάνω γυμναστήριο.»

Πως βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον ;

«Τον βλέπω σαν ένα εργατικό άνθρωπο και παίκτη που θα αγαπάει αυτό που θα κάνει και θα δίνει ότι μπορεί για να καταφέρνει τους στόχους του.»

Ποια η γνώμη σου για τον φετινό μπασκετικό Πανναξιακό που δείχνει να κάνει μια νέα αρχή με τον κ.Στάθη Κρητικό στην προεδρία;

«Με τις φετινές κινήσεις που έχουν γίνει έχει ανεβεί πολύ η ομάδα και υπάρχει Ναξιώτικος κορμός που θα βοηθήσει στα κρίσιμα ματς,όπου μιλάει η ψυχή κυρίως.

Να μην ξεχνάμε ότι οι Καρβούνης και Σκούταρης έχουν ξανά παίξει στην ομάδα και ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Πανναξιακού. Οι δυό τους είναι 2 πολυεργαλεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξαναδούμε τη Παννάξα στη Γ’ Εθνική.

Ευχή όλων η άνοδος του Πανναξιακού ξανά  στις Εθνικές Κατηγορίες γιατί το αξίζει με αυτό το ρόστερ που διαθέτει και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν.

Όσο αφορά τον πρόεδρο κ. Κρητικό υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη απ την πλευρά του για την ομάδα και κινείται γρήγορα,κάνοντας καλές μεταγραφές και έχει ιδέες που θα βοηθήσουν στο μέγιστο τον σύλλογο»!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares