Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 17:27

Η ''WELCOME STORES ΣΕΡΓΗΣ'' μαζί με τον Πανναξιακό στη Γ΄Εθνική

Καλωσορίζουμε τα καταστήματα WELCOME STORES ΣΕΡΓΗΣ, 

 ως Golden Sponsor της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με δύο καταστήματα, στη Χώρα Νάξου και στο Φιλότι, η WELCOME STORES ΣΕΡΓΗΣ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών.

Η αλυσίδα Welcomestores αποτελούμενη από καταστήματα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών, συνδυάζει την εμπειρία με την εξειδικευμένη γνώση και τη φρεσκάδα, την προστασία και την ευελιξία μιας νέας δυναμικής, οικονομικά υγιούς και καθαρά ελληνικής αλυσίδας.

Κύρια δραστηριότητα της αλυσίδας είναι η λιανική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης μέσω του δικτύου της, με την ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών όπως μεταφορά, εγκατάσταση, service.

Στόχος της είναι ο καταναλωτής σε κάθε κατάστημα της Welcome Stores να νιώθει μοναδικός. Κάθε παράμετρος μιας σωστής αγοράς ικανοποιείται. Ποιότητα, δίκαιες και καλές τιμές, ποικιλία προϊόντων, εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση από εκπαιδευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, εγγύηση λειτουργίας, μοναδικό after sales service και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο.

Ευχαριστούμε τα WELCOME STORES ΣΕΡΓΗΣ που βρίσκονται και φέτος δίπλα στον Πανναξιακό, #mazi στη Γ' Εθνική και καλούμε όλο τον κόσμο του Πανναξιακού να στηρίξει τους χορηγούς μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares