Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 12:28

Δείπνο για την Προοδευτική πριν την έναρξη της Γ' Εθνικής

Δείπνο με σκοπό την ενδυνάμωση του οικογενειακού κλίματος που ήδη υπάρχει στην ομάδα πραγματοποίησε στο Pepper Moon η διοίκηση της Προοδευτικής, μερικές βδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η σκληρή δουλειά στις τάξεις της Προοδευτικής δεν σταματά ποτέ, τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Η διοίκηση του συλλόγου, πέρα από την συνεχή προσπάθεια για την ενδυνάμωση των παικτών στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποίησε χθες (24/9) γεύμα για τους αθλητές της ομάδας με σκοπό την τόνωση του κλίματος μεταξύ των παικτών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«#ΔΕΙΠΝΟ_ΣΤΗΝ_ΟΜΑΔΑ

Δείπνο στην ποδοσφαιρική μας ομάδα παρέθεσε το ιταλικό εστιατόριο Pepper Moon Κορυδαλλού χθες το απόγευμα. Ήταν μια υπέροχη συνάντηση με υπέροχο φαγητό, άριστη ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και μια ευκαιρία να χαλαρώσουν όλοι λίγο από τις σκληρες προπονήσεις. Ποδοσφαιριστες, προπονητες και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας πέρασαν όμορφα και το οικογενειακό κλίμα ήταν το βασικό συστατικό.Η διοικηση της ομάδας μας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχαριστεί θερμά το Ιταλικό Εστιατοριο "Pepper Moon" στην πλατεία Μεμου στον Κορυδαλλο για την περιποίηση και το δείπνο που παρέθεσε στην ομαδα μας.Τους ευχαριστούμε θερμά.»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares