Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:52

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστούμε την εταιρία ''Ολοκληρωμένες λύσεις'' του Γιώργου Γρατσία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την εταιρία ''Ολοκληρωμένες λύσεις'' του Γιώργου Γρατσία εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση:

Η πρωτοπόρα στον τομέα τις εταιρία  ''Ολοκληρωμένες λύσεις'' του Γιώργου Γρατσία συγκαταλέγεται και φέτος στους Gold Sponsors του ΠΑΣ Νάξου προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την πολύτιμη συνδρομή του στο έργο μας.

Ο  πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο Γρατσία και την εταιρεία Piscines Ideales.

Ο Γιώργος Γρατσίας, με 30ετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής πισίνας και της διακόσμησης του σπιτιού, με πλακίδια και είδη υγιεινής, προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, για εσωτερικούς κι εξωτερικούς οικιακούς κι επαγγελματικούς χώρους, μέσα από προϊόντα υψηλής αισθητικής κι αντοχής στον χρόνο.
Συνεργαζόμενος με τις πιο επώνυμες εταιρείες στον κόσμο, όπως την Piscines Ideales, την Ideales Spa, κτλ. και με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες, ασυναγώνιστες τιμές, ποιότητα, πρωτοτυπία και ποικιλία σχεδίων, υψηλή αισθητική κι επώνυμα προϊόντα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Γιώργος Γρατσίας, με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό, που τον διακρίνουν, σας παρέχει επαγγελματικές συμβουλές και υποστήριξη που συνεχίζονται και μετά την πώληση των προϊόντων, φροντίζοντας, έτσι, τόσο για την αισθητική όσο και για τις ανάγκες σας.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Γιώργο Γρατσία που εκτός από ένα ικανό διοικητικό στέλεχος του ΠΑΣ Νάξου είναι και ένας άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό, έχει ταυτιστεί με την ιδεολογία του σωματείου μας και βρίσκεται πάντα δίπλα μας, είναι υποστηρικτής του οράματος μας, για την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και άξιων ανθρώπων που θα κοσμούν την κοινωνία του νησιού μας.

Σήμερα αθλητές... αύριο καλύτεροι άνθρωποι!

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares