Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 11:26

Πανναξιακός: Ευχαριστούμε τον Έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη και απευθύνει κάλεσμα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου εξέδωσε ο Πανναξιακός Α.Ο.

Αναλυτικά το κείμενο:

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Πολυχρονάκος Ιωάννης με τον Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Μαργαρίτη Ιωάννη, ο οποίος προμηθεύτηκε την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν και θα είναι #Μαζί θα είναι και οι νεαροί μας αθλητές, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση και αποτελούν το μέλλον του Ναξιακού αθλητισμού και του Πανναξιακού μας.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαργαρίτη για την προσφορά του στο σύλλογο και τον εν γένει αθλητισμό του νησιού. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι στόχοι και τα όνειρά μας συμπίπτουν με αυτά του κ. Επάρχου, για μια Νάξο η οποία θα μνημονεύεται για τις αθλητικές της υποδομές και τους συλλόγους, όπως ο Πανναξιακός, που πρωταγωνιστούν στηριζόμενοι σε ντόπιους αθλητές.

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου έχει ήδη δημιουργήσει ένα πλάνο προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελώντας την ομάδα με τους περισσότερους ντόπιους ποδοσφαιριστές στις Κυκλάδες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Πέραν αυτού, στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής, τόσο με τη δημιουργία της αναπτυξιακής ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και με την προσπάθεια διεύρυνσης των ακαδημιών ποδοσφαίρου και στίβου και την πρόσκληση στα νέα παιδιά, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του Πανναξιακού και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλα τα μέλη της τοπικής κοινωνίας, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, για μια κοινή προσπάθεια να αναδειχτούν τα οφέλη που προσφέρει η άσκηση και ο αθλητισμός σε τομείς όπως η υγεία, η κοινωνικοποίηση, η διαμόρφωση χαρακτήρα, η συνεργασία, ο υγιής συναγωνισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.

Πρωτίστως όμως, απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα στους τοπικούς φορείς και παράγοντες, σε όλους όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, στο Δήμο, στην Περιφέρεια. Γιατί η δημιουργία υποδομών και η ανάπτυξη του αθλητισμού, πέραν της ανθρώπινης προσπάθειας και της ατομικής συνεισφοράς, έχει τεράστια ανάγκη από αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους όπου τα νέα παιδιά μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια, με σωστά πρότυπα και προδιαγραφές, χώρους που θα είναι αρκετοί για όλους, ώστε κάθε μικρό παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και το άθλημα που του ταιριάζει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares