Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 19:14

Πανθηραϊκός: ''Υπεύθυνη η διαιτησία''...

PANTHIRAIKOS-THIELLA ORFANOS-DIAITHTHS

Στην έκδοση επιστολής προχώρησε η Διοίκηση του Πανθηραϊκού. Με την επιστολή αυτή η Σαντορινιά ομάδα ρίχνει το φταίξιμο της διακοπής του αγώνα με την θύελλα στην κακή διαιτησία, ενώ απευθύνετε και στο sportcyclades.gr, του οποίου τα ρεπορτάζ αμφισβητεί.

Α.Π: 55 Προς: SportCyclades
Αξιότιμοι Κύριοι,

Την τελευταία εβδομάδα, έχουμε κατασυκοφαντηθεί ως σωματείο, με πολλά υπονοούμενα από συνεργάτες σας και ιδιαίτερα τον κ. ΜΑΚΑΡΗ Σπύρο. William Hill Sports Για αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να τονίσουμε :

α) Ό,τι συνέβη στο τοπικό ντέρμπι Πανθηραϊκού Α.Ο – Α.Σ Θύελλας Καμαρίου στις 4/3/2012, έγινε με αποκλειστική ευθύνη της Διαιτησίας. Έχουμε ενημερώσει σχετικά την Ε.Π.Σ.Κ και Σ.Δ.Π, με μακροσκελή και αναλυτική μας αναφορά, από την 6/3/2012, και γιαυτό μέχρι σήμερα δεν εκδόσαμε δελτίο τύπου.  Πιστεύουμε ότι οφείλουμε η ενημέρωση να γίνεται πρώτα  στα αρμόδια όργανα και όχι να βγάζουμε ανακοινώσεις στα ΜΜΕ, για την δημιουργία εντυπώσεων.

β)Κύριε Μάκαρη, εάν εφέτος δύο φορές ζήτησαν οι διαιτητές Αστυνομική δύναμη στα αποδυτήρια Καμαρίου, γι αυτό να είστε σίγουρος ότι δεν ευθύνεται το Σωματείο μας. Αλλού ψάξετε για  τους αίτιους..  Σας θυμίζουμε ότι πέρυσι στον αγώνα ανόδου με τον Πανναξιακό, που ηττηθήκαμε στο γήπεδο Καμαρίου και με χίλιους φιλάθλους, δεν συνέβη το παραμικρό.

γ)Να θυμηθούμε, κύριε Μάκαρη, τι έχει γίνει όταν αγωνιζόμαστε στο γήπεδο Φιλωτίου τα προηγούμενα  χρόνια; Πως φεύγαμε από το γήπεδο φιλοξενούμενοι και διαιτητές; (Αν δεν θυμάστε πάρτε τηλέφωνο το διαιτητή κ.Δεληγιάννη)

Να σας θυμίσουμε τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Παμμηλιακού, μετά τον αγώνα με το Φιλώτι;

δ)Το σωματείο μας, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Κ άνω των 30  ετών

(τιμήθηκε γι΄αυτό το 2011 από την Ε.Π.Σ.Κ), έχει δε και 10 χρόνια στη Δ’ Εθνική,  αγωνίζεται για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στο χώρο των Κυκλάδων και στο νησί μας, γνωρίζει να κερδίζει και να χάνει στους αγώνες. Δεν έχει ζητήσει ποτέ την εύνοια, αλλά πάντα ζητάει την ισονομία.

Γι’ αυτό δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την ιστορία του Σωματείου μας, με ανακριβή σχόλια και δημοσιεύσεις.

ε) Επίσης καλό θα είναι για να μη δημιουργείτε εντυπώσεις, και κρυπτόμενοι πίσω από τα ρεπορτάζ συνεργατών σας, όπως συχνά αναφέρεστε, να παρουσιάζετε συγκεκριμένα στοιχεία με ονόματα, και όχι τύπου: «ορισμένοι παράγοντε» , αγώνες «συγκεκριμένης ομάδας» κλπ.

στ) Αφού κάνετε καλό ρεπορτάζ και έχετε στοιχεία, γιατί δεν διαβάσαμε να γράψετε επίσημα:

Για ποιο λόγο δεν προσήλθε ο ορισθείς διαιτητής στον αγώνα;

Πως ορίσθηκε ο β’ επόπτης;

Είναι αλήθεια ότι ήταν θαμώνες σε μπαρ, μέχρι τις 07:00 το πρωί της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα;(Η αρμόδια αρχή δεν μπορεί να το εξακριβώσει αυτό, όπως αναφέρετε σε σχόλιό σας).

Είχε την ικανότητα και εμπειρία αυτή η τριάδα να σφυρίξει τοπικό ντέρμπι, με χίλιους φιλάθλους;

ζ)Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε τα ονόματα των τεσσάρων (4) συνεργατών σας, που σας ενημέρωσαν για τον αγώνα. Όσο αφορά τη μετάδοση του αγώνα από το ΖΕΥΣ ΤV, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι η λήψη γίνεται με μια μόνο κάμερα, και η καμεραμαν, βρίσκεται στην κερκίδα, μεταξύ χιλίων φιλάθλων, με αποτέλεσμα τη δύσκολη μετάδοση και παρουσίαση των επίμαχων φάσεων.

η) Συμφωνούμε απόλυτα με την τοποθέτηση του διπλωματούχου προπονητή του Α.Ο Πύργου, ΤΖΟΥΡΟΥ Ελευθέριου-παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή του Σωματείου μας. Εξάλλου στην επιστολή μας προς τις αρμόδιες αρχές, τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε και εμείς αναφέρει.

 

Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΑΚΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις:  Οριστική Διακοπή στο Πανθηραϊκός-Θύελλα… Ο Αγώνας που δεν έληξε ποτέ…   Ο Τζούρος τοποθετείτε για το ντέρμπι!!!

Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες ότι το θέμα έχει κλείσει δημοσιογραφικά αφού το ρεπορτάζ έχει κλείσει με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Ο ελάχιστος χρόνος που έχουμε στην διάθεση το μόνο που μας επιτρέπει να ασχοληθούμε είναι η επόμενη αγωνιστική.

Από την ομάδα σύνταξης.

PANTHIRAIKOS-THIELLA PROPILAKISMOI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares