Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 16:58

Πλοηγός Αντιπάρου: Ταφόπλακα για το Cheerleading η εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αντιπάρου, σε συνεδρίαση της η οποία έλαβε χώρα σήμερα 06-10-2020, αποφάσισε να εισηγηθεί αρνητικά στο σχετικό αίτημα του αθλητικού Σωματείου «Πλοηγός Αντιπάρου» για την παραχώρηση της σχολικής αίθουσας στην οποία πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του αθλητικού τμήματος Cheerleading.

Η συγκεκριμένη αίθουσα, λόγο έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι η μοναδική η αίθουσα η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει τις προπονητικές ανάγκες του σωματείου κάτι που συνέβαινε εδώ και πέντε έτη περίπου.

Ο Πλοηγός Αντιπάρου εκπέμπει SOS, σε μια προσπάθεια η οποία έχει συντελεστεί σε ένα τόσο μικρό νησί στο κέντρο του Αιγαίου. Μια ομάδα η οποία ανελλιπώς εκπροσωπεί το Cheerleading για πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα ως πρεσβευτής του Κυκλαδίτικου Cheerleading, έχοντας κερδίσει πολλά μετάλλια σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Μια προσπάθεια από ένα σωματείο το οποίο αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Cheerleading, κινδυνεύει να βάλει πρόωρα τέλος.

Το παράδοξο της ιστορίας η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 20 Αυγούστου, όπου επέτρεπε το Cheerleading, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (107757/Δ5/20-08-2020).

Αναζητώντας μία απάντηση για αυτή την ανεξήγητη απόφαση της σχολικής επιτροπής, ήρθαμε σε επικοινωνία με καθ' ύλην αρμόδιο άτομο, αλλά δυστυχώς δεν λάβαμε κάποια απάντηση, αφού δεν μας αιτιολόγησε το σκεπτικό και τον λόγο της αρνητικής γνωμοδότησης, ενώ μας παρέπεμψε στα πρακτικά του επερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.  

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση και το Cheerleading στην Αντίπαρο θα συνεχίσει να υπάρχει. Η απόφαση της Σχολικής Επιτροπής από όσο γνωρίζουμε δεν είναι δεσμευτική και αποτελεί εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου, το οποίο θα πάρει και την τελική απόφαση. Ο Πλοηγός Αντιπάρου εξέδωσε Δελτίο Τύπου- Έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Το sportcyclades παρακολουθεί στενά την Αντίπαρο και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις, οι οποίες ελπίζουμε να είναι θετικές για την προσπάθεια των αθλητών! 

Η ανακοίνωση του Πλοηγού Αντιπάρου

ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares