Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 17:45

Τσιτσιπάς: Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία

Με στόχο να συνεχίσει να βελτιώνει την απόδοσή του από αγώνα σε αγώνα και να νικήσει αυτή την φορά τον Αντρέι Ρούμπλεφ, θα παραταχθεί αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

«Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και ν΄αγωνιστώ πιο σκληρά αυτή τη φορά, ίσως να κάνω κάτι καλύτερο» , δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής, που ακριβώς πριν από την έναρξη του γαλλικού Όπεν είχε χάσει από τον Ρώσο στον τελικό του Αμβούργου ένα «δικό» του παιχνίδι.

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Έχει ολοκληρωμένο, συμπαγές παιχνίδι. Έχει βελτιώσει πολύ το σερβίς του. Βασίζεται πολύ στη δύναμή του» , συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς μετά τον εναρκτήριο αγώνα στο Παρίσι και το 3-2 απέναντι στον Μουνάρ δεν έχει χάσει σετ, σχολίασε: «Χαίρομαι που έπαιξα καλό τένις εναντίον του Ντιμιτρόφ και δεν πανικοβλήθηκα. Έμεινα συγκεντρωμένος και προσπάθησα να το πάρω πόντο πόντο. Νομίζω ότι λειτούργησε αρκετά καλά στο τέλος» .

Επανερχόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Ρούμπλεφ, υπογράμμισε πως «θα είναι μια δύσκολη συνάντηση. Δεν περιμένω τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα, βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Κάθε γύρος θα είναι πιο δύσκολος από τον προηγούμενο».

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares