Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 16:02

Άνω Μερά-Άνω Σύρος: ''Το ντέρμπι της Αγωνιστικής''

anw-mera-anw syros 2-10-2011-1

Λίγες ώρες απομένουν για την σέντρα του ντέρμπι της αγωνιστικής που θα γίνει στη Μύκονο με αντιπάλους την Άνω Μερά και την Άνω Σύρο.

Οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι William Hill Sports έξι αγωνιστικές που υπολείπονται για την λήξη του πρωταθλήματος θα είναι συναρπαστικές, αφού την πρωτοπόρο Άνω Μερά καταδιώκουν κατά πόδας Θύελλα και Άνω Σύρος, παραμονεύοντας στην γωνία για πιθανό στραβοπάτημα της .

Με τον αέρα τον (6) βαθμών.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Τζιώβα να έχει το πλεονέκτημα των έξι (6) βαθμών διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά στη Μύκονο γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού όπως χαρακτηρίστηκα τονίζουν θα είναι σίγουροι όταν εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Παιχνίδια κλειδιά για τους Μυκονιάτες θεωρούνται, το αυριανό με αντίπαλο την Άνω Σύρο, καθώς και η εξόρμηση τους στην Σαντορίνη τη μεθεπόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουν τη Θύελλα.

Πάντως στο στρατόπεδο της Άνω Μεράς επικρατεί αισιοδοξία καθώς τεχνικό επιτελείο και διοίκηση γνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύουν ότι τελικά θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου και την συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στη Δ΄Εθνική.

Μεγάλη απώλεια για τους Μυκονιάτες θα είναι η απουσία του τιμωρημένου Αμπντουν, καθώς και εκείνη του Κουκά, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Με προβλήματα αλλά και πίστη για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάκη Πούλου μετά την αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, πιστεύει στη νίκη μέσα στη Μύκονο, θέλοντας παράλληλα να επιβεβαιώσει και τον τίτλο της ποιοτικότερης ομάδας του πρωταθλήματος.

Οι Συριανοί όμως θέλουν να πάρουν και την άτυπη ρεβάνς από την ήττα (1-2) του πρώτου γύρου .

Πάντως στην Άνω Σύρο των πολλών διοικητικών προβλημάτων γνωρίζουν πολύ καλά ότι πιθανή ήττα στο αυριανό ντέρμπι θα τους απομακρύνει πολύ από το ενδεχόμενο της κατάκτησης της πρώτης θέσης, αντιθέτως μια νίκη στη Μύκονο θα τους βάλει και πάλι στο «παιχνίδι» του τίτλου, καθώς με συνδυασμό αποτελεσμάτων και με το ρεπό της Άνω Μεράς την τελευταία αγωνιστική, θα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου της πρώτης θέσης.

Ο Μάκης Πούλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σούρλα, Παπαδάκη και Τσιάκαλο. Την αποστολή στη Μύκονο θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Ρούσσος.

Ο αγώνας θα καλυφθεί ζωντανά από το live score του site.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares