Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 15:53

Σαντορίνη 2020: Τα άμεσα βήματα και οι αντίπαλοι στην Football League

Η επόμενη μέρα της είδησης της ανόδου του ΑΣ Σαντορίνης στη Football League δεν χρειάζεται καν να έρθει, αφού ήδη αυτή την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν σηκώσει τα μανίκια, ξεκινώντας τις απαιτητικές διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε η Σαντορίνη να αποκτήσει για πρώτη φορά επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου ή αλλιώς Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. 

Παράλληλα, ο ΑΣ Σαντορίνης θα γίνει η δεύτερη ομάδα των Κυκλάδων που θα γίνει ΠΑΕ, αφού υπάρχει στο παρελθόν το παράδειγμα της ΠΑΕ Αγερσανίου από τη Νάξο.

Ποια είναι όμως τα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για να γίνει αυτή η μετάβαση και τι θα αλλάξει;

  • Αυτό που ήδη έχει ξεκινήσει είναι η δημιουργία ΠΑΕ (Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία) που είναι και το πιο απαιτητικό κομμάτι από πλευράς διαδικασιών.
  • Σίγουρα, όπως σε όλες της ΠΑΕ, έτσι και στη Σαντορίνη  θα παραμείνει ο ερασιτέχνης ΑΣ Σαντορίνης.
  • Πλέον, η ΠΑΕ, θα είναι υποχρεωτικό να έχει αναπτυξιακή ομάδα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί η ηλικιακή κατηγορία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι Κ-17, πράγμα που σημαίνει ότι και σε αυτό το κομμάτι θα έχουμε κάποιες αλλαγές, αφού θα δοθεί η ευκαιρία σε αρκετά παιδιά από το νησί να συμμετάσχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι στον όμιλο του ΑΣ Σαντορίνης θα συμμετάσχουν επίσης οι: Καλλιθέα, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Καλαμάτα, Επισκοπή, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, και ενδέχεται να γίνουν 10 ομάδες με την προσθήκη ακόμη μίας.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares