Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 16:06

Φιλική νίκη στη πρόβα τζενεράλε για την Α.Ε. Μυκόνου

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου κατάφερε να πάρει ακόμα μία φιλική νίκη απέναντι στον Πανναξιακό Α.Ο. με σκορ 2-0 σε ένα ματς το οποίο ήταν μία «πρόβα» και για τις δύο ομάδες λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Γ' Εθνική.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να δείχνουν τις επιθετικές τους διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον χάνοντας αρκετές ευκαιρίες προκειμένου προηγηθεί στο σκορ. Η ομάδα της Νάξου ανέβασε την απόδοση της πιέζοντας σε όλο το γήπεδο μετά το 20ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου κατάφερε να προηγηθεί στο 45' μετά από μία φάση διαρκείας ο Μπανούσης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Δωματάς για την Α.Ε. Μυκόνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθό τον κ.. Γρυπάρη

Α.Ε. Μυκόνου (Σκέντζος): Παλιούρας, Αχείμαστος, Σούλτσε, Μπαλωμένος, Σαλταμάρας, Καλτσάς, Μπανούσης, Κάρδαρης, Κωνσταντινίδης, Υψηλός, Λεσάι

Αγωνίστηκαν και οι: Δωματάς, Κούγιος, Σαβόπουλος, Παπαθανασίου, Κατσικαλάκης, Καλαμάρης, Κέμπε

Πανναξιακός Α.Ο. (Πελέκης): Παπαδόπουλος, Γκούφας, Καράι, Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Κόντης, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης, Πιτραράς, Κύρτσος

Αγωνίστηκαν και οι: Βαττής, Καφετζής, Τσούρης, Λουλάι, Αθανασιάδης, Σερμάδι, Πλαστουργός, Τζατζάνας, Μαρκοπουλιώτης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares