Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 19:50

Χάνει Κούτρο στην πρεμιέρα ο Πανναξιακός, δύσκολα και ο Τραγούδας

Μετά το φιλικό με την ΑΕ Μυκόνου ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε και τoν κύκλο των φιλικών παιχνιδιών και πλέον μπαίνει εντατικά στην προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα της πρεμιέρας του 6ου ομίλου απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο της Ναξιώτικης ομάδας, καθώς ο Γιάννης Κούτρος πιθανότατα θα απουσιάσει από το παιχνίδι, λόγω ρωγμώδους κατάγματος στον καρπό που «κληρονόμησε» στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Καρτεράδο και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 ημέρες.

Ο Γιάννης Κούτρος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Χαραυγιακό.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Θοδωρής Τραγούδας, ο οποίος επίσης δύσκολα θα τεθεί στην διάθεση του Χρήστου Πελέκη για την δύσκολη πρεμιέρα.

Από εκεί πέρα ο Χρήστος Πελέκης δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, όπου η ήττα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού συνολικά ο Πανναξιακός απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares