Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 18:27

Άνω Μερά-Άνω Σύρος: Δηλώσεις προπονητών

TZIOVAS-POYLOS

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν αποκλειστικά στο sportcyclades.gr:

TZIOVASΝίκος Τζίωβας (προπονητής Άνω Μεράς)

«Ήταν ένα ντέρμπι το οποίο τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στη δύναμη. Πιστεύω πάντως αν πάρεις σαν δεδομένο William Hill Sports την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα μου»

Ενώ δεν δίστασε να σταθεί και στην διαιτησία λέγοντας

«Δεν συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία, αλλά οι συνεχόμενες αδικίες κατά της ομάδας μου έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στους παίχτες μου και τους έχει κάνει να σκέφτονται αρνητικά. Έτσι λοιπόν θα ήθελα να πω ότι μας έχουν κοπεί μέχρι τώρα αρκετοί βαθμοί, τους οποίους έχουμε κερδίσει μέσα στο γήπεδο αλλά τα λάθη της διαιτησίας μας τους έχουν στερήσει».

Ό τεχνικός της Άνω Μεράς τονίζει τα λάθη

«Θα αναφερθώ σε χαρακτηριστικά λάθη, που έχουν αλλοιώσει την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα.

  • Στην Σαντορίνη μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Αμπντουν, με το οποίο θα παίρναμε το τρίποντο (ενώ ο παίχτης έφυγε από καθαρή θέση καταλογίζετε ως off side).
  • Στη Νάξο απέναντι στο Φιλώτι ο διαιτητής ανέχεται αντιαθλητικά μαρκαρίσματα εκτός φάσης και δεν φτάνει μόνο αυτό, προς το τέλος της αναμέτρησης μας αποβάλει και τον Αμπντουν με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα και μάλιστα με την πρώτη να του έχει δοθεί αντί άλλου παίχτη (πιστεύω αν τον είχαμε σήμερα η τροπή του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική).
  • Και το αποκορύφωμα στο σημερινό παιχνίδι δίνει ανύπαρκτο πέναλτι στον αντίπαλο και δεν φτάνει αυτό, στη συνέχεια δεν δίνει οφθαλμοφανές πέναλτι, που έγινε σε παίχτη μας».

syros-to-kafe-tou-spanouΚλείνοντας ο Νίκος Τζίωβας είπε

«θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες μου, σε αυτούς ανήκει ότι έχουμε πετύχει, τα παιδιά έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ και η φετινή πορεία τους οφείλετε 100%. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι, παρά τις αδικίες που έχουμε υποστεί στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».  

Μάκης Πούλος (προπονητής Άνω Σύρου)

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες μου για τον τρόπο που χειρίστηκαν το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο έδειξαν ποιοι πραγματικά είμαστε. Η δύναμη που έδειξαν στο σημερινό ματς, πιστεύω ότι τελικά ήταν αυτή που έκρινε το ματς, καθώς οι ποδοσφαιριστές μου ήταν αυτή που πήγαιναν στην μπάλα και κέρδιζαν τις προσωπικές μονομαχίες μέσα στο γήπεδο». POYLOS

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε

«Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε στους επόμενους (4) αγώνες, να πάρουμε ισάριθμες νίκες, τότε σε συνδυασμό με το ρεπό της Άνω Μεράς την τελευταία αγωνιστική, ο αγώνας με την Θύελλα στο φινάλε του πρωταθλήματος είναι αυτός που θα κρίνει τον πρωταθλητή».

Και κλείνοντας ευχαρίστησε

«Κατ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μου για την διάθεση που έδειχναν στις προπονήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν σήμερα στο ντέρμπι. Δεν θα παραλείψω όμως να  ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο της ομάδας Κύριο Ρούσσο, που ήρθε μαζί μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, πράγμα που θεωρώ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Φώσκολο και τον Κύριο Ραουζαίο για όσα έκαναν μέσα στην εβδομάδα για να οργανωθούν όλα τέλεια ενόψει του ντέρμπι και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Πύργο για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα: Ανω Μερά - Ανω Σύρος μεγάλο διπλό για τους συριανούς

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares