Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 19:30

Πελέκης: Δύσκολο το έργο μας, αλλά με υπερπροσπάθεια θα πετύχουμε

Εκτός της σημαντικότητας της πρεμιέρας το παιχνίδι του Πανναξιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχει ακόμα έναν λόγο να το κάνει σημαντικό για τον προπονητή της ομάδας από τη Νάξο, Χρήστο Πελέκη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως προπονητής την ομάδα που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό σε ηλικία 19 χρονών. Τότε, ο Χρήστος Πελέκης, μετά από μία γεμάτη χρονιά στη Δ΄ Εθνική με τον ΑΟ Μυκόνου, έκανε το βήμα στην καριέρα του, κερδίζοντας εξαιρετικές εμπειρίες.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Χρήστος Πελέκης, έχει στο μυαλό του μόνο την κρισιμότητα του αγώνα και τις δυσκολίες που παρουσιάζει. 

Με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, ο τεχνικός της Ναξιακής ομάδας εξέφρασε την πίστη του ότι, παρά τον βαθμό δυσκολίας, αν η ομάδα του κάνει υπερπροσπάθεια, τότε μπορεί αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Πρεμιέρα με ένα ιστορικό σωματείο. Με συνδέουν αρκετά με αυτή την ομάδα μίας και υπήρξα μέλος της στο παρελθόν σαν ποδοσφαιριστής άρα γνωρίσουμε καλά ανεξάρτητα την κατηγορία που αγωνίζεται ο Πανιώνιος την δυναμική που έχει εντός και εκτός γηπέδου. Σαν ομάδα τη σεβόμαστε, αλλά και ο Πανναξιακος έχει την δική του ιστορία και στο γήπεδο θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το έργο μας σίγουρα θα είναι δύσκολο όμως πιστεύω ότι αν δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό!».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares