Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 17:58

Λεονταρίτης: Αδύνατο να υπάρξει νέο γήπεδο στη Σαντορίνη πριν τον Μάρτιο [vid]

Την τοποθέτηση του για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε στη Σαντορίνη για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του νησιού που θα πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενεί αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών εξέφρασε στον Παναγιώτη Μυτιληναίο και την πρωινή εκπομπή του Vplcano TV  ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Λεονταρίτης. 

Ουσιαστικά ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε τη βούληση της περιφέρειας και του δήμου ώστε η Σαντορίνη να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό το δικό της γήπεδο.

Η είδηση της συνέντευξης είναι ότι η θέση του γηπέδου θα είναι ο Καρτεραδος και δη το υπάρχον γήπεδο που είναι εγκαταλειμμένο, αλλά πληροί τις προϋποθέσεις από πλευράς έκτασης και τοποθεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Το σχετικό δελτίο τύπου (naxospress): 

Διαδοχικές συναντήσεις με  τα  Διοικητικά Συμβούλια του Αθλητικού Συλλόγου Σαντορίνης 2020 και του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, είχε στο Επαρχείο του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία του Επάρχου κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα, αποδεχόμενος σχετικό αίτημα των πρώτων.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Θήρας επικοινώνησαν στον Αντιπεριφερειάρχη το αίτημά τους για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατασκευή νέου γηπέδου στο νησί με φυσικό χλοοτάπητα, απαραίτητη προϋπόθεση για τις ομάδες της Β' Ενικής κατηγορίας, προκειμένου  να διεξάγονται αγώνες στην έδρα της.

Ο κ. Λεονταρίτης μετά από άμεση επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη  κ. Γιώργο Χατζημάρκο, έδωσε το "πράσινο φως" διαβεβαιώνοντας τους συμμετέχοντες  ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του έργου σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, συνεργασία που επικυρώθηκε μετά από τη σημερινή συνάντησή του με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα. 

Συζητώντας ακολούθως με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας volley γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, μετά την ενημέρωση που του έγινε για τα θέματα που αφορούν στο σωματείο, ο Αντιπεριφερειάρχης επικεντρώθηκε στη σπουδαιότητα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Θήρας, ο προϋπολογισμός και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη του οποίου ανέρχονται στο ποσό των  781.200,00 €. Το έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας “Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Και οι δύο συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και συμπλήρωσης των αθλητικών υποδομών του νησιού.

Δελτίο Ενημέρωσης

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares