Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 19:03

Κακό ξεκίνημα, με ήττα από Χαραυγιακό για την ΑΕ Μυκόνου

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕ Μυκόνου, καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του 6ου ομίλου, το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη αν και βρέθηκε να χάνει, πήρε το τρίποντο και μπήκε με το δεξί τη νέα σεζόν.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Σκέντζου παρότι ξεκίνησαν ιδανικά και είχαν κάποιες ευκαιρίες όμως δεν τα κατάφεραν.

Μόλις στο 4' ο Μπλέντι Λεσάι με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Χαραυγιακού ήταν άμεση αφού στο 9' ο Κασσιανός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα πάρε-βάλε του Παρασκευόπουλου και έκανε το 1-1.

Στο 32' ο Πλούμης έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-1, όταν με σουτ μονοκόματο μετά την πάσα του Αλσίνιο είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 37' η Μύκονος απώλεσε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Αχείμαστος έκανε τη σέντρα από δεξια, οι αμυντικοί των γηπεδούχων έστρωσαν άθελα τους τη μπάλα στον Μπίλι Κωνσταντινίδη ο οποίος από τα δυο μέτρα δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42' ο Χαραυγιακός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1, όταν ο Κασσιανός με φάουλ βρήκε τον Κουτσοποδιώτη όμως η κεφαλιά του τελευταίου κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 44' είχαμε νέο δοκάρι για τον Χαραυγιακό αυτή τη φορά με το σουτ του Αλσίνιο που βρήκε με τα ακροδάχτυλα ο Παλιούρας.

Στο β' μέρος η πρώτη φάση ανήκει στην Μύκονο όταν η κεφαλιά του Μπανούση στο 62' βρήκε σε ετοιμότητα τον Βακερλή που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 70' ο Χαραυγιακός πέτυχε την ανατροπή όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Αλσίνιο Σόουζα με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 73' το σουτ του Κασσιανού πέρασε άουτ, ενώ στο 81' το σουτ του Λεσάι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 89' ο Ορφέας Παρασκευόπουλος έκανε ένα εξαιρετικό σόλο και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε στα πόδια του Παλιούρα και κατέληξε εν τέλει κόρνερ. 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Κάραβος, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κουκοβίνης (79' Δραμουντανής), Πλούμης (76' Μπεσού), Κουτσούμας ( 67' Παρασκευόπουλος Ο.), Αλσίνιο (79' Ντούνης).

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Ανδρέας Σκέντζος) Παλιούρας, Μπαλωμένος (46' Καλαμάρης), Σαλταμάρας, Μπανούσης, Αχείμαστος, Κωνσταντινίδης (86' Ντόγος), Υψηλός (46' Δωματάς), Λεσάι, Σούλτσε, Κάλτσας (79' Κουγιός), Κάρδαρης (46' Παναγιωτόπουλος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares