Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 11:20

ΠΑΣ Νάξου: Ο απολογισμός του σαββατοκύριακου

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν το σαββατοκύριακο τα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου στους αγώνες των πρωταθλημάτων που συμμετείχαν.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα της Νάξου τονίζει την χαρά του παιχνιδιού που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του συλλόγου:

Όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, πολλά συναισθήματα και φυσικά άπλετη ποδοσφαιρική μαγεία συνέθεσαν ακόμα ένα γεμάτο σαββατοκύριακο για τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα.

Το αποτέλεσμα για την φιλοσοφία και τα πιστεύω του ΠΑΣ Νάξου πάντα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά παρόλα αυτά οι αγώνες των τεσσάρων τμημάτων μας που αγωνίστηκαν συνοδεύτηκαν από ισάριθμες νίκες απέναντι σε πολύ άξιους αντίπαλους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΑΝΔΡΕΣ: ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ - ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 4-1
Κ-15: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020- ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ 1-8
Κ-13: ΑΣ ΙΟΥ - ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ Β´ 1-6
Κ-11: ΑΟ ΠΑΡΟΥ Β´ - ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΙΛΩΤΙ

Η ανδρική μας ομάδα, έκανε νικηφόρο ντεμπούτο το Σάββατο 17/10 παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον ΑΜΣ Φιλωτίου με 4-1.

Ο ΠΑΣ Νάξου, παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι μέσω του διαδικτύου.

Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι: Ζανελάρης, Λέκκας Νίκος, Ορφανός και Λέκκας Λάμπρος.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Νάξου: (Σκούνας) Κουτελιέρης, Τόνι (43΄ Ψαρράς), Πετρόπουλος, Πολυκρέτης, Πιτταράς, Βασαλάκης (79΄Κρητικός), Μανδηλαράς, Λέκκας Ν. (88΄Σορώκος), Ζανελάρης, Λέκκας Λ., Ορφανός.

Αναπληρωματικοί: Λαγογιάννης, Ρότσι, Τάκος, Τσέπα.

Κ 15 ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι ήταν αυτό στη Σαντορίνη το Σάββατο 17/10, όπου η ομάδα μας Κ-15 φιλοξενήθηκε από τον ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Η ομάδα μας επικράτησε με 1-8. Τα γκολ πέτυχαν οι: Χωριανόπουλος (2), Παντελαίος, Πιέτρι, Ρετζέπι, Μερεπέζα, Λέκκας και Βαλέττας.

Η σύνθεση μας: (Μαράκης): Μαργαρίτης, Φακίνος, Πουλάι, Μπόσκου, Γκούφα, Μερεπέζα, Μαράκης, Ρετζέπι, Παντελαίος, Χωριανόπουλος, Πιέτρι.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουτσίνος, Βαλέττας, Λέκκας, Ρότσι.

Κ 13 Β ΣΤΗΝ ΙΟ

Την Κυριακή 18/10 η αποστολή μας αναχώρησε για την όμορφη Ίο, όπου η Β΄ομάδα της Κ-13 του συλλόγου μας αντιμετώπισε τον ΑΣ Ίου, τον οποίο με την ευκαιρία καλωσορίζουμε  στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, αφού ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Για την ιστορία ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε με 1-6 χάρη σε γκολ των Καστρίσιου (4), Μάκα και Περιστεράκη.

Η σύνθεση μας: (Μαράκης): Χωριανόπουλος, Κουτελιέρης, Νανάς, Ορφανός, Ρότσι, Μάρκου, Μάκα, Καρούσης, Καστρίσιος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λάζρι, Περιστεράκης, Κατσάνης

Κ 11 ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τα ''αστεράκια'' μας. Την ομάδα Κ-11 που έκανε το παρθενικό της ταξίδι στην γειτονική και φιλόξενη Πάρο, όπου έγινε ένα  πανέμορφο από όλες τις απόψεις παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου Β΄, το οποίο χάρηκαν τα παιδιά και οι μεγάλοι.

Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους προπονητές για την αγωνιστικότητα που έδειξαν, τηρώντας στο έπακρο το ''ευ αγωνίζεσθαι''. 

Συνεχίζουμε με την στήριξη των χορηγών μας και των αρωγών της προσπάθειας μας.

Για το Δ.Σ, του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares