Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 18:59

Ο Ιωακειμίδης στο τιμόνι του Πανναξιακού…

IAKEIMIDHS FLERIANOS

Με τον Γιώργο Ιωακειμίδη στο τιμόνι του συνεχίζει ο Πανναξιακός. Οι Ναξιώτες συμφώνησαν πριν λίγο σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος ήδη έπιασε δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Έτσι, τη θέση του Δημήτρη Σκούνα στον πάγκο της ομάδας παίρνει ο έμπειρος Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος ήταν για χρόνια στον πάγκο της William Hill Sports Εθνικής Ενόπλων και έχει παραστάσεις από επαγγελματικές ομάδες όπως ο Εθνικός (Α’ Εθνική), ο Βύζας Μεγάρων, και ο Παναιγιάλειος ενώ έχει περάσει και από ομάδες Δ’ Εθνικής και την Χαλκηδόνα.

Ο 59χρονος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό και σαν ποδοσφαιριστής, καθώς έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, στον Εθνικό, στην Κόρινθο και στο Μεσολόγγι.

Ο Ιωακειμίδης έκανε και την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα του Πανναξιακού και είχε την ευκαιρία με την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου να ενημερωθεί για τα όσα αφορούν τα αγωνιστικά της ομάδας και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το κλίμα στο στρατόπεδο του Πανναξιακού έχει πλέον αλλάξει και όλοι στην ομάδα σηκώνουν τα μανίκια, πιάνοντας εντατικά δουλειά για ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του ιστορικού συλλόγου της Νάξου στην κατηγορία .

Περισσότερο ρεπορτάζ αργότερα!!!                 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares