Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 20:23

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όσους μας στήριξαν

Δελτίο τύπου με το οποίο συγχαίρει και ευχαριστεί αθλητές, χορηγούς γονείς και σωματείο, δημοσιοποίησε ο ΠΑΣ Νάξου.

Αναλυτικά:

Με αφορμή την διεξαγωγή των αγώνων των τμημάτων μας (Ανδρών, Κ-15, Κ-13 και Κ-11) το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους αθλητές μας και τους προπονητές για την αγωνιστικότητα που έδειξαν, τηρώντας στο έπακρο το ''ευ αγωνίζεσθαι''.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που είναι πάντα στο πλάι μας, αλλά και τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια που κάνουμε. Η συμπαράσταση τους είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε από τις ευχαριστίες μας τις αντίπαλες ομάδες για τη φιλοξενία και την άψογη αγωνιστική τους συμπεριφορά, που συμβάλλει στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στη Νάξο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τις ναυτιλιακές εταιρίες Seajets και Blue Strar Ferries για τις εκπτώσεις που παρείχαν στις μετακινήσεις μας. H αρωγή τους είναι πολύ σημαντική για την βιωσιμότητα του σωματείου μας.

Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο με την φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο μας.

Για το Δ.Σ, του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares