Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 11:05

Και επίσημα παίκτης του Πανναξιακού ο Σίμος Αθανασιάδης

Ακόμη ένα πολύτιμο γρανάζι μπήκε στη μηχανή του Πανναξιακού, αφού πριν λίγο επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Σίμο Αθανασιάδη.

Ο Αθανασιάδης βρίσκεται στη Νάξο τις τελευταίες ημέρες συμμετέχοντας στις προπονήσεις υπό των οδηγιών του Χρήστου Πελέκη.

Σήμερα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Αθανασιάδης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή απέναντι στον Χαραυγιακό.

Ο 26χρονος (22/04/1994) Σίμος Αθανασιάδης αν και μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Χρήστο Πελέκη.

Προηγούμενες ομάδες του ποδοσφαιριστή είναι οι: Παλαιοχώρα. Θύελλα Σαρακηνών, Ερμής Αμυνταίου, Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα, Μακεδονικός Γιαννιτσών, Θύελλα Σαρακηνών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη Συμεών.

Ο Σίμος Αθανασιάδης είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει φορέσει τα χρώματα ομάδων όπως η Παλαιοχώρα, Θύελλα Σαρακηνών, Ερμής Αμυνταίου, και ο Μεκεδονικός Γιαννιτσών, ενισχύοντας από φέτος την προσπάθεια του συλλόγου στη Γ' Εθνική.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΗΜΑ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares