Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 22:00

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστούμε τους αδελφούς Κουτελιέρη

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου ευχαριστεί την αλυσίδα καταστημάτων Spar - Κουτελιέρης των αδελφών Κουτελιέρη, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Νάξου, ο πρόεδρος και η διοίκηση εκφράζουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες μας στα Super Market Spar - Κουτελιέρης για την πολύτιμη υποστήριξη τους στο σωματείο μας όλον αυτόν τον καιρό.

Οι αδελφοί Κουτελιέρη είναι γνήσιοι Ναξιώτες και όλα αυτά τα χρόνια έχουν φροντίσει ώστε ό,τι θελήσει ο καταναλωτής να το έχει στη διάθεσή του. Η αλυσίδα επτά καταστημάτων που διατηρούν στο νησί μας διαθέτουν μαναβική, ζαχαροπλαστική, αρτοποιεία και όχι μόνο με πρώτο γνώμονα την ποιότητα στην πρώτη ύλη που θα φτάσει στο πιάτο του καταναλωτή που τους εμπιστεύεται!

Επίσης στα καταστήματα Spar-Κουτελιέρης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων όπως τυροκομικά, κρέατα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και πολλά άλλα προσεχτικά διαλεγμένα προϊόντα!

Επιπλέον, φέρουν υπεύθυνα και με συνέπεια εις πέρας τον εφοδιασμό σκαφών με προϊόντα υψηλής σχέσης ποιότητας και τιμής, κάνοντας τις διακοπές των επισκεπτών εύκολες και απολαυστικές.

Παράλληλα η Spar- Κουτελιέρης αναλαμβάνει και την χονδρική πώληση και τον ανεφοδιασμό πολλών τοπικών επιχειρήσεων στηρίζοντας την τοπική κοινότητα!

Ευχαριστούμε ειλικρινά τους αδερφούς Κουτελιέρη. Η συνεισφορά τέτοιων ανθρώπων μας ενδυναμώνει και μας ενώνει!

Έτσι μένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους του σωματείου μας, για την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και άξιων ανθρώπων.

Σήμερα αθλητές... αύριο καλύτεροι άνθρωποι!

Για το Δ.Σ του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares