Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 21:18

Πανναξιακός: Προβλήματα, αλλά και αισιοδοξία ενόψει Χαραυγιακού [pics]

Η ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στο στρατόπεδο της ομάδας της Νάξου, καθώς από την μία πλευρά το σύνολο του Χρήστου Πελέκη έδειξε ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε οποιανδήποτε αντίπαλο.

Aπό την άλλη, το τεχνικό επιτελείο αποκόμισε πολύ θετικά δείγματα από ποδοσφαιριστές που μπορούν μέσα στη χρονιά να αποτελέσουν βαρόμετρο με την απόδοση τους και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων.

Τα «τρωτά» σημεία της Νέας Σμύρνης είναι αυτά που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις από τον Χρήστο Πελέκη και τους ποδοσφαιριστές του, με την προσοχή όλων πλέον να στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Χαραυγιακό.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 22 10 2020

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι κάτι περισσότερο από καλό, με την διοίκηση να βρίσκεται στο πλάι των ποδοσφαιριστών σε κάθε τους προσπάθεια, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης βρίσκονται στο στάδιο της Νάξου σε όλες τις προπονήσεις.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας τώρα, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού παρακολούθησαν βίντεο του αντιπάλου και αμέσως μετά ακολούθησε προπόνηση η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική.

ΠΕΟΠΟΝΗΣΗ 22 10 2020 1

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν από τον Πανναξιακού, όπου ο φυσικοθεραπευτής της ομάδα, κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς έχει πολύ δουλειά, κάνοντας αγώνα δρόμου να έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, προβλήματα αντιμετωπίζουν και κάποιοι από αυτούς ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, οι: Τραγούδας, Κύρτσος, Κούτρος, Κόντης και Γκούφας.

Πάντως, η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας είναι έκδηλη, αφού ο Πανναξιακός έχει επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες έχοντας στις τάξεις του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το νησί και μπορεί με βάση αυτούς να χτίσει μία ομάδα που θα τον εκπροσωπεί τα επόμενα χρόνια. Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι η ομάδα θα δώσει ότι έχει απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ώστε να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς.

ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ ΣΠΑΗΣ

Τέλος, η επίσκεψη μας στην προπόνηση, μας επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού διαπιστώσαμε ότι, τηρούνται στο έπακρο όλα τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού. τρανό δείγμα η στιγμή όπου ο φακός μας συνέλαβε τον αντιπρόεδρο Βασίλη Φλεριανό, να θερμομετρεί τον προπονητή Γιάννη Παραβατό και φυσικά λίγο αργότερα και εμάς.

ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares