Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 21:37

Σπουδαίο διπλό του Χαραυγιακού στη Νάξο [vid]

Ο Πανναξιακός του πρώτου ημιχρόνου ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στον Χαραυγιακό, ο οποίος βάζοντας ένα γρήγορο γκολ στην επανάληψη κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και τελικά να επικρατήσει με 0-2 και να φύγει με ένα πολύτιμο τρίποντο από τη Νάξο.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξε ότι το αποτέλεσμα που σημείωσε στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού ο Χαραυγιακός δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην Γ' Εθνική. Από την πλευρά του ο Πανναξιακός θ απρέπει να βρει γρήγορα λύσεις και να έχει διάρκεια στην απόδοση του, αφού βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι πιτσιρικάδες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό που θα δράσει καταλυτικά στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πάνος Παρασκευόπουλος στο 47' έκανε το 1-0 με δεξι σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο 'Γ'.

Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Κουκοβίνη στο 70' μετά από φάουλ του Κασσιανού.

 Στο 37' δοκάρι για τον Χαραυγιακό είχε Αλσίνιο, ενώ για τον Πανναξιακό αποβλήθηκε ο Τραγούδας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Γκούφας, Καράι (62' Τζατζανάς) Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Κύρζτος (62' Τσιλιγιάννης) Ζαχαριουδάκης (67' Βαθρακοκοίλης), Πλαστουργός (50' Πιτταράς), Κούτρος, Αθανασιάδης (50' Κόντι).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευκόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης (46' Κούτρας), Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος Ο., Κουκοβίνης, Πλούμης (74' Μπεσού), Κουτσούμπας (46' Κασσιανός), Αλσίνιο (77' Ντούνης).

Το βίντεο του αγώνα:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares