Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 01:44

Φαρμάκης Γεώργιος: Κάποιοι με βλέπουν σαν όχημα για να βλάψουν την διαιτησία

FARMAKHS NTERBI

Επιστολή-ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει τους λόγους που δεν κατέστει δυνατόν να σφυρίξει το ντέρμπι Πανθηραϊκός – Θύελλα εξέδωσε ο διαιτητής Κύριος Φαρμάκης. Η επιστολή αναφαίρετε και στην προσπάθεια κάποιον να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο περιστατικό, με σκοπό να βλάψουν την διαιτησία.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση παραγόντων της ΕΠΣ Κυκλάδων, της επιτροπής διαιτησίας, διοικήσεων ομάδων και φιλάθλων Σαντορίνης, αποφάσισα να ενημερώσω για τα πραγματικά γεγονότα της 12ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα για τον αγώνα Α.Ο.Πανθηραικός – Θύελλα Καμαρίου.

Ξεκινώντας για το Δ.Γ. Καμαρίου και καθοδόν για το γήπεδο με το δίκυκλο μου υπέπεσα σε ατύχημα. Πρώτο μου μέλημα ήταν να ενημερώσω τα αρμόδια όργανα για το περιστατικό μου. Για κακή μου τύχη είχα χάσει το κινητό μου μη γνωρίζοντας ακριβώς που. (Προς εξακρίβωση: το κινητό μου παραδόθηκε από το άτομο που το βρήκε στον φύλακα του γηπέδου Κο Βασίλη την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Φθάνοντας στο γήπεδο διαπίστωσα ότι το εν λόγο ματς είχε ξεκινήσει και γνωρίζοντας τις διαδικασίες που διέπουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και εξειδικευμένα με τις αλλαγές του Α’ επόπτη σε διαιτητή και ούτω κάθε εξής αποφάσισα να επιστρέψω στον τόπο του ατυχήματος για να πάρω τα προσωπικά μου αντικείμενα από το δίκυκλο. Διερχόμενο αυτοκίνητο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μετά από λίγα λεπτά με παρέλαβε ασθενοφόρο και με πήγε στο κέντρο υγείας Θήρας όπου και διαπιστώθει κάταγμα κλείδας. Αφού μου αποκατέστησαν την ζημιά αποχώρησα με επιστροφή στην οικία μου. Μου είχε χορηγηθεί αντιβίωση και παυσίπονα με αποτέλεσμα να μου φέρουν υπνηλία για κάποιες ώρες. Κάποια στιγμή αργότερα ενημερώθηκα για το τι έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα και για όλη την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με την απουσία μου.

Περιμένοντας κάποιες ημέρες αποφάσισα να απαντήσω σε όλη την παραφιλολογία των ημερών μαζί, με την εξής δήλωση:

Κυκλοφόρησαν αναληθείς φήμες που εξελίχθησαν σε επιστολές σχετικά με ξενύχτηδες διαιτητές θαμώνες σε μπαρ μέχρι τις 7 το πρωί (!!!!!!!!!), οι οποίες είναι εντελώς ανακριβείς και χωρίς στοιχεία. Ουδεμία σκοπιμότητα δεν υπήρχε για την απουσία μου στον συγκεκριμένο αγώνα. Ζητώ κατανόηση από την αθλητική κοινωνία για την αναστάτωση που προξένησε η ατυχής απουσία μου. Είναι κρίμα κάποιοι να εκμεταλλεύονται το ατύχημα ενός και μόνο και να φθείρουν διαιτητές.

Εν κατακλείδι θα ήθελα να τονίσω ότι λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ΚΥΡΙΟΙ κοιτώντας μόνο μία μπάλα η έναν αγώνα σπιλώνουν συνειδήσεις στέλνοντας ανακριβή και ανυπόστατα έγγραφα από δω και εκεί.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares