Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 20:06

16 ομάδες κατά της Νίκης Βόλου για την ένσταση σε βάρος της συμμετοχής του ΑΣ Σαντορίνης

Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας «κατηγορούν» τους «μπλε» για τη νέα προσφυγή τους στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της συμμετοχής στη football league του ΑΣ Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, στα άκρα φαίνεται πως έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις της Νίκης Βόλου με την πλειοψηφία των άλλων ομάδων της Football League. Οι «μπλε» έχουν προσφύγει στο διαιτητικό της ΕΠΟ ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση για άνοδο της Σαντορίνης και διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 20 ομάδες σε 2 ομίλους, υποστηρίζοντας ότι μετά τη σχετική απόφαση που πάρθηκε για τα Χανιά  θα πρέπει να ακολουθηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2019/20.

Εάν δικαιωθεί αυτόματα θα πρέπει να αλλάξουν όλα και αυτό έχει προκαλέσει την «οργή» των άλλων ομάδων της 3ης Εθνικής, που με κοινή τους ανακοίνωση βάλουν κατά της Νίκης.

Το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν υπογράφουν οι 16 από τις 19 άλλες ομάδες, καθώς εκτός προφανώς της Νίκης απουσιάζουν από το «μπλοκ»  Αλμωπός, Καβάλα και ΑΕΠ Κοζάνης. Σε προφορικό επίπεδο έχει επιβεβαιωθεί από παράγοντες ομάδων αλλά στο χαρτί που κυκλοφορεί δεν υπάρχουν ούτε υπογραφές ούτε κάποια σφραγίδα.

anak1

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares