Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 13:48

Τρία στα τρία ...επι 2

Ποτέ  δεν φανταζόμουν ότι θα δω την ομάδα μου να αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία αν και δηλώνω λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά όχι για τον Πανιώνιο.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το οικονομικό μακροχρόνιο πρόβλημα θα χτύπαγε κατ΄αυτόν τον τρόπο έναν τεράστιο σύλλογο.

Πολύ περισσότερο δεν φανταζόμουν τα συναισθήματα που θα με συνέπαιρναν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Έπεσα έξω και στα ΤΡΙΑ.

Η ομάδα βρέθηκε στην τέταρτη κατηγορία και το οικονομικό πρόβλημα την έφερε στο χείλος του γκρεμού.

Εκεί που έπεσα τρομακτικά έξω όμως, είναι στο συναισθηματικό κομμάτι.

Θα περίμενα να με έχει πάρει από κάτω που λέμε , να μη μιλιέμαι (πάντα ποδοσφαιρικά).

Αντιθέτως, πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει συναισθήματα άλλων ένδοξων Πανιώνιων στιγμών  κατακτήσεων κυπέλλων, εξόδων στο ΟΥΕΦΑ , νικών επί τεράστιων αντιπάλων εγχώριων και ξένων.

Συναισθήματα που υπήρξαν έντονα και ανεξίτηλα μιας και δεν ήταν πάντα ρόδινες οι χρονιές.

Οι επιτυχίες έρχονταν την ώρα που έπρεπε να χαραχθούν στη μνήμη και στην ψυχή  και δεν ήταν μία, θα μπορούσε να πει κανείς, "ποδοσφαιρική καθημερινότητα".

Ο Πανιώνιος του 2020 έχει ήδη δρομολογήσει ένα νέο ξεκίνημα από τα χαμηλά προς τον φυσικό του χώρο μέσα από μία αγωνιστική περίοδο όπου μπορεί να μην έχει για φέτος το δικαίωμα της ανόδου όπως επιβάλλει ο κανονισμός, τεστάροντας ταυτόχρονα τις αγωνιστικές αλλά και διοικητικές του δυνατότητες και βγάζοντας προς τα έξω , επιτέλους ένα υγιές πρόσωπο.

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ με το πέρας της τρίτης αγωνιστικής και η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας αποδώσει εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, ταυτόχρονα με ασφυκτικά μαρκαρίσματα ειδικά στο φυσικό χορτάρι όπου τα τρεξίματά της μάλλον δε θα βρουν αντίπαλο.

Κάτι που φάνηκε εχθές και επιβραβεύθηκε με το γκολ στο ΄92.

Ταχύτητα τρεις σκάλες πιο πάνω από την περσινή ομάδα της σούπερ... Λίγδας, παίκτες που φοράνε την ασήκωτη φανέλα και πετάνε και ένας προπονητής από αυτούς που λείπουν από το χωρίς θέαμα, πάθος, κακομοιριασμένο , αργό και αμυντικογεννές ελληνικό ποδόσφαιρο, συνθέτουν ένα σύνολο που αν υποθέσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα άνοιγαν τα γήπεδα, θα έφερναν για πλάκα στις εξέδρες 3500-5000 προσφάτως πληγωμένους , αλλά τωρα πια τρελαμένους και διψασμένους για αληθινό ποδόσφαιρο οπαδούς.

Η εμπειρία των Γροντή-Κοντοέ έδειξε και εχθές ικανή(Γροντής-δύο ασίστ, Κοντοές-ένα γκολ) να τραβήξει πολύ ψηλά τους νεαρούς Πάνθηρες του Κοροπούλη που με τις προσθήκες των Πίσπα και Καμαρά, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν χορταστικό ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής και γιατί όχι, της νέας.

Ας ελπίσουμε το lockdown που επέβαλλε η κυβέρνηση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να το πάρει γρήγορα πίσω μιας και δεν έχει να πει κάτι από τη στιγμή που επιτρέπονται διαδηλώσεις , πορείες , συνωστισμός στα ΜΜΜ και λοιπά.

Μία άστοχη απόφαση που βλάπτει και όπως πολύ σωστά είπε εχθές στον σχολιασμό του αγώνα ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ξενερώνει μερικές χιλιάδες νεαρούς κυρίως αθλητές.

Στα του χθεσινού αγώνα, ο Χαραυγιακός έδειξε σαφώς πιο δυνατός και συγκροτημένος  σε σχέση με τους δύο προηγούμενους αντιπάλους, ενώ ο Πανιώνιος δείχνει να παγιόνει το γρήγορο στυλ παιχνιδιού αμυντικά και κυρίως επιθετικά.

Το γκολ στις καθυστερήσεις ήρθε να δώσει ένα στατιστικό που σημαδεύει προς το παρόν τη φετινή του παρουσία. 

Σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, προηγείται, ισοφαρίζεται και στο τέλος κερδίζει.

Το χθεσινό ματς παρακολούθησαν διαδικτυακά αρκετές χιλιάδες φίλοι μέσω 3500 συνδέσεων ανά μ.ο.

Ξεχωριστή υπήρξε εχθές η φωνή του Αλέξη Σπυρόπουλου που όπως επεσήμανε εύστοχα ένας φίλος, έδωσε αίγλη σούπερ ...Λιγδ.

Σε πολύ καλό επίπεδο κυμάνθηκε και η κάμερα, με πιο κοντινά πλάνα σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ακολουθεί βίντεο με τα γκολ του αγώνα.

Καλή δύναμη σε όλους και καλή αντάμωση στα γήπεδα.

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νικόλαος Ι. Καλογεράς

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares